välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur få bort din campingplats av tvättbjörnar

Postad av : P-O Lennartsson

Denna artikel kommer att berätta hur du bli din camping irriterande tvättbjörnar

Du behöver:.
Plast Tupperware
. Stor plastpåse.
Tabasco sås.
Bungy sladden.
Ground cayennepeppar.


1.
Tvättbjörnar kan vara en stor plåga för campare och med sina vassa tänder och klor kan orsaka stora problem om de känner sig hotade.
Tvättbjörnar är nattaktiva allätare, vilket betyder att de kommer ut på natten och äta något. Om du håller mat i tält, packa in den i plast och lägg i en Tupperware typ container och sedan lägga behållaren i en stor plast plastpåse.
2.
Sätt dina sopor i plastpåse också och kil in den i v som bildas av grenarna i ett träd och därefter fast plastpåse med ett bungy sladd som fuktas med tabasco , som kommer att stöta bort dem.
3.
sist och viktigast, strö en generös portion av mark cayennepeppar i en cirkel runt både camping och sopor. De är mycket negativa till doften av peppar och
användas tillsammans med tabasco kommer att avskräcka dem och tvinga dem att söka enklare mål. Kom bara ihåg att om det regnar hårt, återanvända både Tabasco sås till bungy sladden och särskilt att återigen tillämpa peppar marken cayenne och att deponera sopor i en soptunnor regelbundet. Happy camping!

Tips och varningar


  • Lämna aldrig mat ute i det öppna
    
    Copyright ©2011