välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Hur man väljer en Fälthandbok för bergarter och mineral

Postad av : Annika Hultén

Du kan vara en sten hund om du plockar upp stenar på semester som souvenirer, du har en vikt klippa papper på skrivbordet, eller om din blomsterrabatt har en stor sten för en konversation bit. Om du passar någon av dessa kommer en Fälthandbok hjälper dig att identifiera dina skatter
1.
Leta efter en guide med lätt att läsa information. Den "Ögonvittnet Handbok: bergarter och mineral" är ett användarvänligt manual
2
Välj en guide med tydliga bilder och ritningar med praktiska hänvisningar om varje bild, som "National Audubon. . Samhälle Field Guider för stenar och mineraler "eller" stenar och mineraler "(Första Guider för barn).
3.
Studieinformation och besluta om detta svarar på dina frågor. Skulle en yngre person förstå? Har guide ge information om hur berget har bildats för att hjälpa till att avgöra möjliga platser?
4.
Titt på guiden storlek och hållbarhet.
5.

Bestäm om du vill ha en Fälthandbok för ett visst område, län eller region. Vissa förlag som "Falcon Guider" publicera specialitet guider på stenar för Arizona, Kalifornien, Colorado, Montana, Nevada, New Mexico, Texas, Utah och Wyoming.
6.
Match bergets hund grad av erfarenhet. De "Simon och Schuster's guide till bergarter och mineral" har utmärkta bilder med tydliga beskrivningar av varje berg och mineraler för "rock valpen" på din lista.
7.
Prova Peterson's "A Field Guide till bergarter och mineral ". för de mer avancerade rock hund

tips och varningar


  • Använd" 3D Eyewitness: bergarter och mineral "med dess medföljande spegel för att visa den minsta av detaljer i trettio olika stenar eller mineraler.
    Previous:hur man identifierar mineraler
    Next:nothing
    
    Copyright © 2011 give2all.org