välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur insatsen ett gruv fordran Alberta

Postad av : Camilla Näslund

Prospektering av guld i Kanada är ingen ny idé, området har kartlagts och brutits sedan 1800-talet. På grund av detta, är de största fyndigheterna av guld borta troligt, men guldpartiklar kan fortfarande hittas i många av Albertas bäckar och åar. För amatör Prospector, kommer guldvaskning ibland producera några fläckar och bitar av guld. Om panorering är allt du gör, behöver du inte satsa en fordran eller få en licens. Om du planerar att göra mer omfattande prospektering, använda en mekanisk anordning som en sluss låda, eller delta i någon typ av alluvial brytning, måste du skaffa en licens, samt tillstånd från markägaren (detta inbegriper Crown mark).

Du behöver:
dator med Internetuppkoppling
. Skrivaren.

Ansökan om Recreational licens av mail


1.
Gå till regeringen i Alberta Energy webbplats (http://www. energy . gov. ab. ca /). Översyn Albertas lagar och förordningar beträffande gruvdrift och prospektering. Det finns särskilda krav och bestämmelser, en prospektiv prospektör måste vara bekant med dem
2
Hämta "Ansökan om metalliska Industrial Minerals" program. . . Ansökan kan hittas genom att välja "Formulär" under "Minerals"-länken, och sedan bläddra ner till "Placer Mining (metalliska och industrimineraler) Licenser och Leasing" rubrik.
3.
Fyll i ansökan. Du kan antingen skriva in din information online och sedan skriva ut det, eller så kan du skriva ut ansökan och fyll i den för hand. Inkludera en check på $ 50 (kanadensisk) för licensavgifter, betalas till "finansminister". Inkludera en 5 procent varor och tjänster Tax (CST) avgift.
4.
Mail ansökan och utbetalning till den postadress som anges på ansökan.

Ansöka om Mineral Lease som bisyssla


1.
Ansök "Metallic Industri Sekundär Mineral Lease" om ditt guld prospektering är sekundär till en annan gruvdrift eller industriell verksamhet. Ladda ner programmet från "Formulär" i regeringen i Alberta Energy hemsida.
2.
Du kan fylla i ansökan online och skriva ut den eller skriva ut ansökan för att fylla ut det för hand. Om det blir mer än en person som deltar i gruvdrift, kommer de att behöva anges på ansökan. Denna licens kräver mer information och en högre avgift än en fritids-licens. Inkludera en check på $ 625 (Kanada) för licensavgifter, och 5 procent GST avgift betalas till "finansministern. "
3.
Mail ansökan och lämpliga avgifter till postadressen på ansökan.

Tips och varningar


  • Du kan ansöka personligen på Alberta Energy Mineral utveckling Division kontoret.
  • Använd verktygslåda uppmanar regeringen i Alberta Energy hemsida för att läsa hur man ska gå när du får din licens.
    
    Copyright © 2011 give2all.org