välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man skapar en naturreservat

Postad av : Jonathan Nyberg

Oavsett var du bor, om du har en bakgård, en terrass eller andra utomhus utrymme, har du möjlighet att skapa din egen viltreservat. Skapa ett utrymme som är inbjudande och vänlig mot lokala djurlivet är inte bara bra för miljön, men kan också vara lärorika och underhållande. Här är några tips för att skapa en fristad bakgård djurliv

Du behöver:.
Plats utomhus
. Blommande växter.
Fågelholkar.
Vattentäkter.
Fågelhus och lådor boet.


1.
Plantera träd, buskar, blommor och annan grönska. Växter som ger en mängd olika livsmedel, såsom nötter och bär, är en stor magnet för djurlivet. Olika typer av växter kommer också att locka insekter som i sin tur ger en källa till föda för fåglar och andra djur.
2.
Vatten
Erbjudandet. Vatten källor, t. ex. fågel bad, dammar och fontäner, kommer att locka många arter av vilda djur till din bakgård helgedom. Kontrollera ditt vatten källor har sluttande sidor och är grunda för att minska risken för fåglar och andra smådjur som faller i och drunkna.
3.
ger skydd. Rock pålar, buskage, träd håligheter, fågelhus och döda träd ger välbehövliga skydd för fåglar och andra vilda djur. Utrymmen som omfattas skydda djurlivet från elementen och rovdjur och ge dem utrymme för att bo och föda upp sina ungar.
4.
Skapa tillräckligt med utrymme. Djur kan vara territoriell. Försök att hålla livsmedel, såsom fågelholkar, en bit bort från varandra, så att djurlivet inte kommer att känna sig trångt eller hotade.

Tips och varningar


  • Kom ihåg att nyckeln till att skapa en fristad bakgård djurlivet är att tillgodose grundläggande behov av mat, vatten, skydd och utrymme.
  • hålla din katt inomhus. Katter har naturliga rovdjur instinkter och kan vara en fara för fåglar och annat djurliv.
  • Undvik att använda bekämpningsmedel. Bekämpningsmedel kan medföra faror för djurliv och människor. Låt djurliv du lockar utföra en naturlig form av skadedjursbekämpning.
    Previous:hur man blir en naturfotografen
    Next:nothing
    
    Copyright © 2011 give2all.org