välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur du vill visa konst i naturen med hjälp av fotografi

Postad av : Jan-Olof Stoor

Många frilansfotografer är sällan lyckats fånga den sanna konsten i naturen. Sant det inte uppvisar det bästa av skapelsen. Ibland, är fotograf lyckats fånga en riktig raritet. Jag tror att det bara finns två tider på året att detta kan ske, det vill säga våren och hösten

Du behöver:.
En nedstigning digitalkamera och en vana att inte glömma att ta med en extra uppsättning batterier på en bild sessionen.


1.
Vilken säsong visas de levande färger? Dum fråga.

Visst är Fall säsongen av färg hågkomst. Det är en stor vinst att vara på rätt plats för att fånga en händelse som bara kan återvända men en gång om året. För att fånga de mest färgstarka scener måste man vara villig att flytta från plats till plats, även om det är i samma område. Ibland kan en scen är optimerad för bara ett par dagar i mitten av oktober och är svår att observera igen för ytterligare ett år, särskilt i vissa delar av New England. Vattenfall i Vita bergen i New Hampshire är ett perfekt exempel.
2.
Hur kan man förbereda för att garantera Fånga Topp Bilder?

Den första tumregel som jag försöker imponera på någon som frågar är: Se till att du har en extra uppsättning batterier. Jag tror att detta är förmodligen en av de främsta anledningarna till att även en dedikerad fotograf missar en unik gång i livet foto.
3.
Kontrollera att du antingen har en ny uppsättning batterier eller nyligen debiteras som har kontrollerats med en tillförlitlig mätare för dagen du planerar en fotosession. Det kommer nog hända en enda gång efter att du har missat vad du anses vara ett pris foto.
4.
Bara ett par enkla punkter

Kameran har standard inbyggda inställningar, men det är klokt att ställa in pixlar per bildruta till det antal som är bekvämt för dig. Jag sätter vanligtvis den "bildkvalitet" mellan 2 mega pixel och 4 megapixel. ISO-tal Jag sätter vanligtvis till 100. Ställ in den högre kommer att förhindra oskärpa vid fotografering eftersom slutartiden blir snabbare. På samma sätt sätta detta nummer lägre begränsar dina möjligheter att ta nattscener.

    
    Copyright © 2011 give2all.org