välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man gör en fortfarande för alkohol

Postad av : P-O Lennartsson

Människor har destillering växter till alkohol sedan före historisk tid. Om någon av dina Craft-projekt kräver användning av ren alkohol, en liten fortfarande ger dig tillräckligt för att göra tvål, parfymer eller annan kosmetika. Med några få husgeråd och lite know-how, kan du göra en liten fortfarande själv

Du behöver:.
8 mm OD kopparrör, ca 6 till 10 feetDrillPressure cookerBrewing corkBlu-Tack tryckkänsliga putty-liknande adhesivePlastic hink.


1.
Gör en spole från kopparrör. Lämna en hoprullad längd på 1 till 2 meter i varje ände av kopparrör. Slå in mittsektionen runt en gallon kanna eller en annan stor cylinder.
2.
Borra ett 8 mm hål i sidan av hinken, ca u00BD tum från botten.

3.
Sätt ena änden av kopparrör genom hålet i hinken. Böj slangen så att änden dopp under botten av hinken. Täta öppningen med Blu-Tack. Lyft skopan över nivån på bänkskivan, och placera ett kärl under slutet av röret för att fånga färdig alkohol.
4.
Fyll hinken med kallt vatten så den ihoprullade koppar är nedsänkt.
5.
Anslut den andra änden av kopparrör till stammen av tryckkokaren en bryggning kork.
6.
Placera material som destilleras i tryckkokaren. Fyll inte mer än halvfullt. När vätskan kokar i tryckkokare fungerar förångas alkoholen sig genom kopparrör och vänder tillbaka till flytande som det kyls. Den färdiga produkten utsläpp genom den andra änden av kopparrör.

tips och varningar


  • Använd låg till måttlig värme när destillering
  • försiktig när destillering. alkohol är mycket brandfarligt. Denna metod bör inte användas för att destillera alkohol att dricka.
    Previous:nothing
    Next:göra en enkel teleskop hemma
    
    Copyright © 2011 give2all.org