välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

egenskaper aventurin

Postad av : Annika Hultén

Aventurin är en typ av kvarts som sträcker sig från genomskinlig till ogenomskinlig former. Aventurine kommer i en mängd olika färger inklusive grönt, persika och blått med grönt är den vanligaste. Inlåning av aventurin finns i Spanien, Indien, Chile, Brasilien och Tanzania. Användningen av aventurin i smycken och prydnadsföremål såsom vaser går tillbaka flera århundraden

fysiska egenskaper

Aventurin är sammansatt av fältspat samt kvarts och innehåller små mängder av glimmer eller hematit som ger pärla den ringa skimrande utseende. Aventurin är ibland misstas för jade eller amazonite. Det är en 6,5 på Mohs skala av hårdhet.

Metafysiska Properties

Genom århundradena har aventurin gjorts eller slitna för lycka. Även om de totala, aventurin anses vara en tur sten, har olika mystiska egenskaper har tilldelats olika färger av aventurin. Grön Aventurin tros vara en mäktig lycka sten. Det är också en sten möjligheter och äventyr. Det tros vara särskilt tur i spel och hasardspel. Den röda sorten ökar kreativiteten och drar välstånd till ägaren samtidigt minska negativitet. Peach aventurin är en utmärkt sten för författare, konstnärer och andra kreativa typer eftersom det ökar kreativiteten och förmågan att visualisera. Blå aventurin stöd i beslutsfattandet, tydlig kommunikation, kreativitet och självständighet. Det ökar ledarskapsförmåga och djupare förståelse.

Helande egenskaper

Man tror att röd aventurin har förmågan att läka det reproduktiva systemet och med vända sjukdom. Blå Aventurin kan ge styrka för dem som är svaga och svaga från sjukdom och sjukdom. Det balanserar även känslorna. Peach aventurin är en fördel för dem som lider av lungsjukdomar. Det är även bra för hjärtat, binjurar och urogenitala systemet. Grön Aventurin är tänkt att förbättra synen och öka muskel flexibilitet. Det är också bra för hjärtat och lungorna.

Magiska egenskaper

Aventurin kan användas som en talisman, som ingår i charm påsar eller används i magiska trollformler för att locka till sig pengar och lycka. Det används också i helande trollformler, för att öka mentala krafter och för att främja fred. Aventurine används också för att stärka intuitionen. Aventurin kan användas i skydd trollformler för att skydda mot negativa energier.

Fördelar

Sammantaget är aventurin en positiv sten som är ett bra val för alla som vill öka sin hälsa, välbefinnande och välstånd. Aventurin kan lätt bäras eller transporteras i form av smycken eller tumlade sten som lätt får plats i fickan.

    
    Copyright © 2011 give2all.org