välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man gör en feeder metall hjort

Postad av : Stefan Svensson

Rådjursjakt säsong är nästan här. Vissa jägare vill lämna lite mat för att hålla hjortar i deras favorit jakt fläckar. Recycle saker du redan kan ha i ditt garage

Du behöver:
1, 55 liters metallfat,
. 2x4.
plåt att göra en metall tratt.
rör för ett pip ner.
borra.
 u00BD "plåtskruvar.
klar silikon.
38 till 40 "ben.


1.
Kontrollera att trumman är ren. Bered trumman genom att skära ut botten, vilket ger en 2 "läpp.
2.
Plåt är ganska lätt att böja. Böj den till en tratt som passar öppningen som du bara klippa i trumman. Delta i sömmen med plåtskruvar.
3.
Härnäst kommer du att vill koppla ner pipen. Materialet till pipen bör åtminstone rost bevis och bör vara minst 8 cm i diameter. Inte för stor, men stor nog att inte täppa. Pipen ska installeras i en vinkel så att fodret att falla. När den är korrekt placerad, bifoga pipen till tratten med plåtskruvar.
4.
droppe Nu tratten montering genom toppen av trumman. Använd en hammare och en 2x4 att böja plåten så att den passar 2 "läppen. Fäst med skruvar plåt från insidan. Börja med pilot hål för att göra det lättare. Använd minst 4 skruvar för att fästa tratten.
5.
Caulk alla sömmar och där tratten fäster på trumman. Fäst 4 ben. Låt allt som över en natt. Fyll med foder, och titta på rådjur besättningen för middag.

Tips och varningar


  • återvinner saker från ditt garage.
  • Kontrollera vilka REGEL för jakt. HETS, eller utfodra rådjur är olagligt i vissa stater !!!
    
    Copyright ©2011