välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

typer av bräckt vatten fisk

Postad av : Valon Istrefi

Bräckt odåga är vatten som har en salthalt som ligger mellan sötvatten och havsvatten. Detta är ofta finns på platser där sötvatten och havsvatten blandas, t. ex. flodmynningar. Mangrove är också platser där bräckt vatten samlas. Det finns ett antal olika arter av fisk som gör sina hem i bräckt vatten och som med tiden har utvecklats för att hantera den unika kemiska egenskaper vatten

Archer Fish

Bågskytten fisk är en liten fisk som lever i bräckt floder och vattendrag i Asien. Den livnär sig på insekter och har förmågan att spotta vatten på dem under flygning för att få ner dem.

Blåsfisk

Vissa typer av blåsfisk, såsom Topaz och Fahaka, kan leva i bräckt vatten. Dessa fiskar kan blåsa upp som ballonger för att verka mer hotfull för rovdjur.

colombianska Shark

Den här fisken är faktiskt en typ av mal och finns i kustnära bräckt vatten i Centralamerika och Sydamerika. De är botten matare och är populära i bräckt vatten akvarium.

Flundra

Flundrefiskar är platta, runda fisk som ofta hålls i akvarium på grund av deras unika utseende. De finns i bräckt vatten runt om i världen.

Smörbulten

Det finns ett antal olika arter av fisk smörbult, och alla lever i bräckt vatten. Dessa är små fiskar, kan vara randig eller fläckig och finns i en mängd olika färger.

    
    Copyright © 2011 give2all.org