välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man väljer guld gruvutrustning

Postad av : Valon Istrefi

Om det höga priset på guld har du som vill gå med andra entusiaster i en modern guldrush, behöver du rätt guldgräveri verktyg för att hitta de lönsamma flingor och nuggets. Beroende på var du kommer att prospektering och hur mycket tid och pengar man vill investera finns det en mängd guldbrytning verktyg för att göra jobbet. Överväga dessa tips för att välja guld gruvutrustning
1.
Välj guldgruvor utrustning som en enkel guld kastrull och guldvaskning kit om du planerar att åka prospektering i strömmar, bäckar eller längs stranden. Leta efter en skål med riffles längs sidorna som hjälper till att separera guldet från sanden och behålla guldet stoft, flingor och nuggets i åsar. En sats kan också innehålla en klassificerare skärmen för att ta bort stora föremål innan panorering, pincett, behållare för lagring och en sugflaska att hjälpa hämta små flingor.
2.
Titta in i en sluss låda eller en sluss box drivs av en 12-volts pump eller gasdrivna motorn om du planerar att gå guldgräveri ofta och planerar att omsättningen mer smuts, sand och sten än du kan med ett guld pan ensam. För att använda slussen rutan genom rinnande vatten källa, måste du också en spade för att sakta häll den potentiellt guldförande material i gruvdrift verktyg som separata avfall från den koncentrerade material som du sedan kan vaska guld flingor.

3.
Överväg att köpa en metalldetektor om du inte har något emot de investeringar och planerar att leta efter guld och alluviala avlagringar på land eller i grunda vikar. Vissa metalldetektorer är designade för att jaga guldklimpar, medan andra kan identifiera vad du har hittat i grundläggande termer innan du hämtar posten. Sökningen räckvidd och förmåga till stöd guld prospektering i mineraliserade marken vanligtvis beror på hur mycket du är villig att spendera på en mer avancerade detektorn.
4.
Fylla på grunderna som en hacka och spade när du väljer guld gruvutrustning. Den mångsidiga mining verktyg kan användas överallt där du planerar att gå guldgräveri eftersom de kan gräva jord eller sand för panorering och sluicing eller gräva objekt som du har upptäckt med din metalldetektor. Andra prospektering utrustning som kommer att hjälpa på din sökning krattor, skopor kopp och en spalt redskap för att hjälpa gräva insättningar (med möjlighet de innehåller guld spolas bort av flytande bäckar) från klippskrevorna.

tips och varningar


  • Om du är osäker på hur du hittar den bästa platsen för prospektering när du väljer guldgruvor utrustning, överväga att ansluta en lokal prospektering klubb. Många organisationer värd expeditioner till guld-rika bäckar, parker och gruvor. Vissa har till och satsat påståenden och bara låta sina medlemmar att gå guld prospektering i området.
    
    Copyright © 2011 give2all.org