välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man skapar syntetiska diamanter

Postad av : Charlotte Wannberg

Tillverkning av syntetiska diamanter är en krävande och svår process som kräver en hel del specialiserad utrustning och expertis. Det finns fyra stora metoder för att skapa syntetiska diamanter, vissa lättare än andra och vissa kräver mer specialiserade material än andra. Den mest praktiska och kostnadseffektiva metoden är dock känt som högt tryck, hög temperatur (HPHT) metoden

Du behöver:.
Höga tryck tryck
Rent kol (grafit i form).


1.
Besluta om en typ av industriell tryck och köpa den. De två vanligaste typerna av högtrycks-tryck som används för att skapa syntetiska diamanter är bälte pressar och pressar kubikmeter. Antingen pressorganets kommer att fungera bra, men bälte pressar är förmodligen enklare att använda och något billigare. Hursomhelst, du dock slutändan tiotusentals dollar för att köpa antingen typ av press, beroende på omfattningen av pressen, dess skick och den typ av affär du får på det.
2 .
Skaffa en leverans av rent kol i form av grafit. Inte bara är grafit den enklaste formen av rent kol vill forma i din press, men även lämpar sig särskilt väl för syntetisk diamant skapande processen.
3.
Fyll fackpressen med grafit, och se till att pressen är korrekt drivs och drivs. Olika typer av pressar fungerar annorlunda, men de flesta använder hydraulik för att göra arbetet i pressen. Se till att din utrustning fungerar och säker innan du fortsätter.
4.
Använd pressen för att skapa syntetiska diamanter. Du måste uppnå temperaturer på minst 2. 732 grader Fahrenheit och minst 5 atmosfärer tryck i pressen för att skapa högkvalitativa diamanter. Ju snabbare du skapa dessa förutsättningar med din press, desto bättre diamanten kvaliteten kommer att vara.
5.
Låt tryck och material för att svalna helt innan du öppnar pressen och utvinna din syntetisk diamant.

tips och varningar


  • renare din källa av kol, desto bättre din eventuella produkt kommer att bli. Kontrollera att du använder helt ren grafit. Dessutom kommer uppblandning påverka allvarligt diamant skapande process.
  • Tänk på att din enda chans att vända en vinst genom att göra syntetiska diamanter är att göra det i stor skala. Skall hinna skrivas av fackpressen du köpte, måste du pressa fram tusentals syntetiska diamanter till salu. De maskiner som krävs för att skapa syntetiska diamanter är farligt, liksom processen. Använd alltid omsorg och endast manövrera maskinen om du är kvalificerad att göra det. Förstå ordentlig säkerhet förfarande vid arbete med tunga maskiner.
    Previous:nothing
    Next:hur du gör din egen solenergi
    
    Copyright © 2011 give2all.org