välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

öken blommor i Arizona

Postad av : P-O Lennartsson

Även i den torra, tryckande Arizonas öken, vildblommor blomma med en fantastisk skönhet. Eftersom Arizona är den enda amerikanska staten att innehålla alla fyra nordamerikanska öknar, innehåller den också en mängd Wildflower arter.

Arizona Poppy

Detta fem petaled blomma liknar det Kalifornien vallmo. Det är kännetecknas av sin ljusa orange kronblad och röda fläcken i mitten, och ibland har de vita eller orange kronblad. Från juli till oktober, växer denna vallmo allmänt i hela staten. Andra namn som ges till denna blomma är "orange caltrop" och "sommar vallmo. " Sin spanska namn är "mal de ojos" som betyder ont i ögonen, eftersom pollen har varit känd som ett öga irriterande för vissa.

Brown-Eyed Evening Primrose Den brunögd nattljus finns i Sonoran, Mojave och Great Basin öknar. Den har vita blommor med en stam som växer upp till en halv meter, eller 1,5 meter hög. Denna blomma växer i sandiga områden färre än 6. 500 meter under havsytan.

Brittlebush Brittlebush fått sitt namn eftersom dessa blommor växer i stora klasar över hela Mojave och Sonoran öknar. En medlem av solros familj, brittlebush blommor har åtta till 18 kronblad var och en stam som växer upp till 3 inches lång.

Ghost Flower

Den eleganta och cup-liknande spöke blomma eller Mohavea confertiflora, har tre vit fläckiga kronblad och en rosa eller lila centrum. De får sitt namn på grund av sin semi-transparent kronblad. De tillväxtmål 4 till 16 inches hög och har ljusgröna blad täckt av små hår. Ghost blommorna växer från februari till juni i sandiga eller steniga områden under 2. 500 meter.

Popcorn Flower

Så kallade för sin lindad stjälkar och popcorn-liknande utseende, har den lilla vita popcorn blomma många arter i hela sydväst, varje svåra att skilja från varandra. Popcorn blommor har fem små kronblad vardera. De växer från februari till juni, och har stjälkar som växer upp till 20 inches hög.

    
    Copyright © 2011 give2all.org