välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man identifierar svamp i Michigan

Postad av : Jonathan Nyberg

Vilda svampar växer i hela staten Michigan, utspridda trädstammar, poppar upp ur marken, och kryper ut ur mörka vrår och springor. Vissa svampar är gott att äta, vissa är bara trevligt att titta på, men alla är del av en fascinerande familj som kallas svamp, och kan identifieras med lite jobb

Du behöver:
böcker och på svamp.
Säck eller behållare för insamling.
Vitt papper eller skikt av plast.


1.
Kolla böcker om svamp från biblioteket, eller köpa ett par från en bokhandel. Böcker om svamp innehåller fotografier och information om olika typer av svampar, och kommer meddela om de är giftiga eller säkra att konsumera. Ta en bok på en promenad i skogen för att identifiera svamp som de är fläckiga.
2.
Gör en spor utskrift av svamp du hittade i vildmarken i Michigan. Skär en svamp och ta bort stjälken och placera CAP: s nät slut mot ett vitt papper eller klar plast, och täck den med en skål eller glas. Låt det sitta över natten, och svamp kommer att deponera sporer, vilket gör en print av slag. Detta kan jämföras med utskrifter i böcker och guider för att identifiera en svamp.
3.
Bli den nordamerikanska mykologiska föreningen. En rikstäckande klubb för svamp älskare och experterna är NAMA en resurs för svampar information och utbildning. Invånare i vanten stat kan ansluta sig till Michigan Mushroom Hunters Club, som är NAMA-anslutna.
4.
Håll utkik efter populära Michigan svampar. Den kantarell är en gyllene färg och börjar växa runt slutet av juni eller början av juli. Denna populära svamp har lockigt kanter och ofta återkommer i samma plats år efter år, så jägare kan återgå till en favorit plats för att hitta en ny gröda årligen att njuta av sin fruktig smak. Det murklor är känt för sin goda smak, och är växer hela Michigan. Jägare kommer att känna igen sin distinkta gemensamma jordbrukspolitiken, som är rynkig och brun, och fäster en vit stam.
5.
Lär dig känna igen några vanliga, men farliga svampar också. Michigan har många goda svampar skjuter upp, men det finns några som kan orsaka allvarlig sjukdom. Mushroom jägare ska lära sig identifiera dem för att undvika missöden. Jack O'Lantern svamp liknar kantarell, men är mörkare orange färg, och till skillnad från kantarell, som växer från marken, finns på träd. Dessutom har Jack O'Lantern svamp kött samma färg på sin mössa, medan den i kantarell är vit.

Tips och varningar


  • aldrig ta risker med svamp-de kan vara dödliga. Innan man äter svamp, kolla med expert se till att de är säkra, vissa giftiga svampar är nästan identiska med säkra sådana.
    
    Copyright © 2011 give2all.org