välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

rena energikällor och naturliga gas

Postad av : Ulf Friberg

Historiskt sett var olja så billigt var det inte nödvändigt att utveckla alternativa bränslen. Med sin ständigt stigande priser och negativa effekter på miljön, dock är renare och mer hållbara bränslen utvecklas. Naturgas är en av ledarna

ren energi

Ren energi har fått sitt namn eftersom det skapar mindre föroreningar när den används. Ren energi inkluderar vindkraft, solenergi, geotermisk energi, vattenkraft och naturgas. Den traditionella energikällor som kol, olja och kärnkraft är skapare av smog, små partiklar med föroreningar och miljöskydd giftiga metaller rester. Dessutom ökar oljeförbrukningen blir ekonomiskt instabila och bidrar till USA: s handelsunderskott. Använda rena energi gynnar både miljön och ekonomin.

Natural Gas

Naturgas är en fossil hittas vanligen under jord i samband med petroleum och koltillgångar. Den består främst av metangas tillsammans med andra kolvätegaser som propan och butan. Den innehåller också mängder av kväve, helium, koldioxid, svavelväte och vattenånga. Det är också mycket kompressibel, vilket gör det ett hållbart alternativ till olja

Fördelar

Enligt CleanEnergy. com, toppen fördelarna med naturgas är. Det är inhemska och minskar beroendet av utländsk olja, det är rent, det är billigare än olja och vätgas, det är säkert och har mindre chans att oavsiktlig antändning (jämfört med bensin och diesel), det är här nu och alltmer tillgänglig, och det är möjligt att blanda naturgas och vätgas för ett ännu renare förbränning av bränsle, och det är en del av infrastrukturen bana väg att vätgas leverans.

Jämförelser

Naturgas är, komprimerad (CNG) eller flytande (LNG), är två av de renaste brinnande bränslen som finns tillgängliga. Jämfört med sina bensin /diesel motsvarigheter är det nästan giftfri och innehåller nästan inga smog-forming kolväten. Men som en ny teknik, är det inte lika lätt tillgänglig. För närvarande finns det 1600 CNG mackar i USA jämfört med 190. 000 bensinstationer. Fordon som drivs med CNG är också dyrare

naturgasbilar

Det finns över tio miljoner CNG-drivna fordon i världen. Emellertid endast 142. 000 av dem finns i U. S. Enligt T. Boone Pickens. Den trenden håller på att förändras. För närvarande finns 22 procent av alla nya bussar som drivs med naturgas, och i Fort Worth, Texas, där de har haft CNG-drivna bussar i 18 år, 96 procent av hela flottan nu körs på naturgas. Inriktning tunga fordon för konvertering har störst påverkan. "Ett skräp lastbil tas bort diesel och sätta på naturgas motsvarar 325 bilar", säger Pickens. Han menar också att kostnaden för bränsle hans CNG bil är den motsvarar $ 0,90 per gallon gas.

naturgas som en bro

Enligt Pickens, "Den naturgas för drivmedel är inget annat än en bro. Bron kommer att pågå så länge som du behöver det. " Han tror att vi kan använda det tills ännu renare, är utvecklade bättre former av drivmedel. Vid den tidpunkten kan naturgas användas för att möta andra energibehov. "Naturgas är en fantastisk resurs. Vi kan använda det eller spara det. "

Framtidsutsikter

Trots fördelarna med naturgas och sitt överflöd, det är ett fossilt bränsle och är därför inte förlängas. Andra rena energiformer som vindkraft, solenergi och vattenkraft är hållbara. Forskningen fortsätter för kostnadseffektivt att utnyttja dessa källor. Även naturgas fortsätter att vara det bästa valet för drivmedel, kan dessa hållbara val tillhandahålla ren, förnybar kraft för stationära behov.

    Previous:nothing
    Next:Hur producerar naturgas energi?
    
    Copyright © 2011 give2all.org