välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

björk problem

Postad av : Charlotte Wannberg

Björkar är vanligt i många typer av landskap. För att hålla en björk frisk, är bra jord med riklig mykorrhizasvampar nyckel. Det finns inte många problem som är dödliga för björkar, men det finns många mindre frågor att överväga

bakteriell sjukdom

Sjukdomen wetwood angriper kärnan och bark av björk. Den producerar ett slem som lockar insekter. Det finns inget effektivt sätt att hantera sjukdomen, men det är inte livshotande.

Svampsjukdom

Björkar är känsliga för björk kräfta, en svamp som orsakar svullnad i närheten av brutna grenar, vilket ledde till gren död och anthracnos, som orsaker kronutglesning och predisponerar björkar till tillväxtborr attacker.

Brons Björk Borer

Det allvarligaste hotet mot björkar, brons björk borr är larv tunnel in i träden och störa sav flöde, vilket resulterar i träd döden. Det är svårt att kontrollera.

Mindre Skadedjur

Leaf gruvarbetare, getingar papper, bladlöss och spittlebugs är alla lockas till björk. De skador som dessa mindre skadedjur är rent estetiska karaktär.

Kulturella problem

Björkar är särskilt känsliga för herbicider eftersom de har ett grunt rotsystem. Root girdling är vanligt, och dödlig, till container-bundna träd.

    Previous:nothing
    Next:Vad är växthusgaser?
    
    Copyright © 2011 give2all.org