välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man polera ett kohorn

Postad av : Jeanette Morales

Kohorn har slipats och dekorerade av både den övre klassen samt lägre klass i minst 10 århundraden, även kohorn inte försämras efter gång, och därför exempel äldre än ett par århundraden är sällsynta. Idag om du äger en ranch eller känner någon som har tillgång till ko horn är det relativt lätt att polera ett horn till skimrande skönhet

Du behöver:. .
Pot
Handduk.
Andningsmask.
Fil.
60-slippapper.
100-slippapper.
220-slippapper.
0000-stål ull.
Bilvax.
Polering dukar.


1.
Fyll en kastrull cirka hälften med vatten och lägg din kohorn i den. Ta potten till en koka och koka ditt horn i 10 minuter. Häll av vattnet och ta bort ditt horn med en handduk för att förhindra att bränna fingrarna.
2.
Använd en fil för att ta bort några stora avvikelser i horn medan den fortfarande är varm och mjuk.
3.
Fila och 60-sandpapper för att rengöra insidan av horn. Du kan sand i ett cirkulärt mönster på insidan av horn. Använd en andningsmask för återstoden av den tid du arbetar med din horn. Kohorn damm är farligt för lungorna.
4.
Lägg ett ark med 60-sandpapper på en plan yta och håll den breda änden av hornet i 90 graders vinkel mot papper. Gnid den breda änden över sandpapper flera gånger fram till slutet är slät och jämn.
5.
Sand utsidan av hornet börjar med din 60-slippapper, slipning med säden- -Det är från den breda änden mot spetsen. Var noga med att inte sand hela vägen hornet.
6.
Fortsätt slipning med 100-slippapper. Använd mindre kraft när du börjar jämna ut horn, fortfarande slipning med säden.
7.
Fortsätt slipning med 220-slippapper, slipning mycket mer försiktigt nu, fortfarande slipning med säden . Hornet bör se mycket smidig och blank vid denna tidpunkt.
8.
Buff hornet med din 0000-grade stålull tills lysa förs ut.
9 .
polska ditt horn med en god kvalitet bilvax, försiktigt så att inte trycka så hårt på hornet att du bryter igenom skalet av horn. Buff med ren och torr trasa och du är igenom.

Tips och varningar


  • alltid vara försiktig så att du inte sand hela vägen genom ditt horn i varje platser. Var försiktig och sand lätt när det är möjligt.
  • Andas inte damm som skapas av slipning ditt horn. Torka av damm med en fuktig trasa och tvätta i vasken.
    Previous:nothing
    Next:star livscykel verksamhet
    
    Copyright © 2011 give2all.org