välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

metafysiska innebörden av tydliga kvartskristall

Postad av : Jan-Olof Stoor

Stenar, mineraler och kristaller har länge använts i metafysiska slagruta. Den kvartskristall av särskild betydelse, och den används i många ritualer. Kvarts är också tänkt att vara en stark talisman, och det har många olika betydelser

Förbättrar andra stenar

Vissa anser att tydliga kvarts stenar kanal metafysiska och kosmisk energi. De tros öka eller stärka betydelsen av andra stenar. Exempelvis skulle en sten som används för att främja läkning energi anses vara starkare när den används tillsammans med en kvarts kristall.

Energi

kvartskristall symboliserar energi, och det hjälper människor fokusera på en uppgift. När den används som en meditativ enhet, är kvarts tros kunna hjälpa energi och fokusera böner och tankar.

Tydlighet

Den klara kvartskristall representerar klarhet i sinnet och anden. Det hjälper påstås en användare se en situation mer tydligt och objektivt, och det kan hjälpa honom minns detaljer

Öppenhet

kvartskristall sägs vara ett stöd för att öppna chakran -. Även känd som den energi centra- -i kroppen. Kvarts är särskilt betydande i öppna kronchakrat, vilket bidrar till att uppnå andliga medvetande.

Balance

Klart kvartskristaller bidra till att balansera känslomässiga behov och önskemål. De kan förmodligen hjälpa en användare att hitta självkänsla, och de kan hjälpa till att fylla andra emotionella tomrum.

    
    Copyright © 2011 give2all.org