välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur neon görs

Postad av : Stefan Svensson

Förberedelser

Skapa neonskyltar görs huvudsakligen för hand, på grund av bräckligheten i glaset arbetet. Skyltarna är gjorda av tunna glasrör som är böjd i önskad form. Detta är vanligtvis bokstäver. Rören börjar raka, men värms och böjs flera gånger tills de uppnår önskad vinkel. Innan böjda De skall rengöras på insidan för att få ut damm eller annat skräp. En flytande fosfor sprutas in i rören och därefter dräneras ut igen. Rören torka på ställningar i en ugn.

Bearbetning av glas

Det böjliga börjar med uppvärmning med olika brännare beroende på behov böj. Gasbrännare används för att göra stora kurvor, medan hand facklor bidra till att skapa mindre, tätare krökar. En formgivning av kännetecknet som görs är på en asbest folie, så att arbetstagaren kan följa med. Ett slag slang är ansluten till ena änden av röret för arbetstagaren att blåsa in medan du böjer. Detta håller röret från att kollapsa eller skarpa böjar. Elektroder placeras på ändarna för makten att sända genom rören och en tubulation hamn skapas.

Purifying

Efter att röret är böjd i rätt form, är orenheter bort från skylten. Porten används för att dra ut luften ur insidan förrän trycket inne når en nivå från 0,02 till 0,04 inches. En aktuell skickas sedan genom röret genom elektroderna som värmer glaset. Värmen gör att föroreningar lämnar glas, och de gaser som sedan drog ut slangen.

Åldrande

Glaset fylls med neon genom hamnen, och hamnen är avspärrad. En annan ström skickas genom tecknet på ålder skylten och sätta gasen upp till sin fulla potential. Efteråt tecknet är klar för användning.

    
    Copyright © 2011 give2all.org