välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Hur dödar borsyra kackerlackor?

Postad av : Jonathan Nyberg

Tasty

Borsyra är ett vitt pulver blandas med mer välsmakande livsmedel som mjöl och socker. Det mört äter den ätliga objekt tillsammans med borsyra. För kackerlackor att äta allt detta, måste det fastställas i flera kända platser kackerlackor eller deras avföring har iakttagits. De bästa rummen att placera det är kök och badrum, eftersom vattendroppar är tillgängliga för mörten att dricka ur.

Kills de enskilda

Efter att matsmältningssystemet av mört, söker ut nervsystemet och paralyserar det genom att bränna bort det som en syra. Alla borsyra som fastnar på benen kan absorberas genom huden eller slickade av när mört rengör sig själva. Det mört kan inte flytta och så småningom dör.

Kills kolonin

En mört infekterade med borsyra innehåller kapaciteten att döda andra kackerlackor. Enligt universitetet i Kentucky's entomologi avdelning, andra kackerlackor äter rutinmässigt spillning och även sputum (spott) från andra kackerlackor. Nog spår av borsyra kommer fortfarande att vara i den infekterade Roachs spillning och sputum att döda någon mört som äter det. Alla arter av kackerlackor har inte visat någon tolerans mot borsyra.

    
    Copyright © 2011 give2all.org