välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur du ställer in ett akvarium saltvatten

Postad av : Camilla Näslund

Ingenting är vackrare än ett saltvatten tank fylld med färgglada koraller och exotiska fiskar, men det kräver mer arbete sedan en sötvatten tank.

En saltvattentank kräver en mycket längre inrätta tid sedan en färskvattentank. Detta innebär en betydande investering i tid och pengar. En saltvattentank kräver mer utrustning då en färskvattentank, liksom.

Inte bara det, utan att upprätthålla en saltvattentank ordentligt, du måste vara beredd att ständigt övervaka och justera vattenkvaliteten.

Fortfarande allt som tid och energi är värt det när du äntligen luta dig tillbaka och njut av din tank

Du behöver:. .
Fish Tank
Fish Tank monter.
Fish Tank bakgrund (om du använder).
Filter.
Värmaren.
Proteinskummare.
Grenuttag.
5-liters hink.
Saltvatten blanda.
Hydrometer.
Sand eller grus.
Slev eller kopp.
Saltvattensfiskar.


1.
Bestäm placeringen av din tank. Kom ihåg fönster och värmare ventiler kan allvarligt påverka din tank. Därför är det viktigt att placera tanken bort från avhandlingar fläckar. Kontrollera att du är helt nöjd med placeringen i tanken eftersom när du fyller det med vatten, kan du inte flytta den. En 55-liters tank väger cirka 550 pounds när den är fylld.
2.
Tvätta ur akvariet med vanligt vatten. Placera stå i förutbestämda plats och kontrollera att stödet är nivån. Sätt tanken på stativet. Kontrollera att tanken är nivån.

Om du använder en bakgrund, fästa den på baksidan av tanken. Installera filter, en värmare och en proteinskummare i tanken. Se till att alla sladdar kan nå grenuttag och hänga snyggt. Anslut inte något i ännu.
3.
Med 5 liters hink, häll i saltvatten mix och följa tillverkningen anvisningar om beredning av lösningen salt blanda. Efter saltvatten mixen är full införlivas, testa med hydrometer, när avläsningen är 1,021 lägga till saltvatten på tanken

Efter vatten tillförs tanken, slå på alla värmare, pumpar. och bräddavlopp och låt vattnet cirkulera i flera dagar.
4.
vänta flera dagar innan förberedelser tanken om tillägg av sanden. Ta bort flera liter vatten ur tanken att justera för deplacement orsakats genom tillägg av sanden. Stäng av strömmen till tanken.

Blanda 2 liter färsk saltvatten med sand i hinken. Låt sanden bosätta sig i hinken. Suga upp några crud som ökar till hinken efter sanden har lagt sig. Använda slev eller kopp sakta lägger sanden på tanken.
5.
Låt tanken stå några dagar, mätning av vattnets salthalt och pH-värdet i din tank varannan dag .

Innan du lägger fisk Kontrollera att temperaturen är mellan 75 till 85 grader F och pH-värdet från 8,0 till 8,4. Salthalten bör ligga runt 1,020 till 1,024.
6.
Prep fisken innan du lägger dem i tanken. När du tar din fisk Hem Lägg honom till 5-liters hink tillsammans med 1 kopp vatten från tanken. Lägg till ytterligare en kopp vatten varje 10 minuter under en timme. Efter en timme kommer dina fiskar vara klar för introduktion i tanken.

    
    Copyright © 2011 give2all.org