välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man upptäcker båtar i en logg vattenränna rida

Postad av : Camilla Näslund

Det är dags för årligt underhåll och du behöver en tillförlitlig lösning för att ersätta sensorerna i din logg vattenränna attraktion. Prova industriella IR-fotoceller för att hålla din logg vattenrännan kör utan problem året runt

Du behöver:.
Industriella IR fotoceller
Logga Rännan rida.


1.
Köp en industriell infraröd fotoelektriska system. Kontrollera betyg på fotot ögonen och se att de har en IP67 klassificering eller bättre. Också kontrollera sitt sortiment för att vara säker att det är mer än tillräcklig för att täcka hela sträckan över floden. Om fotot ögonen behöver för att fungera under vattnet, välja den mest kraftfulla kombinationen av sändare och mottagare finns.
2.
Montera bilden ögon i ett envägsavkännande konfiguration för bästa prestanda. Lita inte på reflexer eftersom de kommer att orsaka problem när de blir smutsiga. Om fotot ögon kommer att tillbringa någon längre tid under vattnet, är det en god idé att köpa fastprogrammerade kabel version istället för en Snabbkoppling typ. Om du använder Snabbkoppling sensorer, se till att spruta dielektriskt fett i kontakterna innan du bifogar dem tillsammans. Detta kommer att hjälpa till att hålla anslutningarna torra och käglorna fria från korrosion.
3.
Fråga tillverkaren eller distributören av fotoceller för en demo som för att testa i din rida programmet innan du köper. Prova flera uppsättningar från olika företag sida vid sida för att avgöra vilka som fungerar bäst. Följa en strikt underhållsschema och ersätta bilden ögon minst en gång om året. Dina besökare kommer att uppskatta det utökade rida upptid att kvaliteten sensorer.

Tips och varningar


  • Match IP betyg på sensorer för att din ansökan.
    
    Copyright © 2011 give2all.org