välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

skallra orm information

Postad av : Jan-Olof Stoor

Skallran orm-oftare stavas som ett ord, "rattlesnake"-är en giftig orm i näsgropsormens underfamiljen. Det finns ungefär 30 arter av skallerormar. Medan dessa ormar finns ofta i sydvästra USA, alla stater-med undantag av Alaska och Hawaii-åtminstone har en eller flera olika skallerorm, enligt desertusa. com

Du behöver:
. Räknare.

Utseende

Skallerormen har en bred triangulär huvud, en tjock kropp och huggtänder att vika mot gommen. Dessa huggtänder "likna hyperdermic nålar och är ihåliga till spetsen," enligt Humane Society i USA.

Rattle Material

Skallerormar få sitt namn från de segment i slutet av svansen, som görs av fibrösa protein som kallas keratin. Ormarna växer ett annat segment för dessa "skallror" varje gång de ger huden.

Rattle Funktion

Skallerormen "skramlar" sin svans för att varna djur eller människor inom sin närvaro. Men ormen inte alltid skramla innan den slår.

Rattlesnake "Dry" Bites

Skallerormar inte alltid injicera gift när de slår ett offer. Enligt desertusa. com, 25 procent av vuxna skallerorm bett är torra, utan gift som injiceras.

Rattlesnake Venom

Rattlesnake gift skadestånd vävnad, förstör blodkropparna och orsakar inre blödningar. Symtom på en skallerorm bita inkluderar stickningar eller brännande känsla på området för bettet, illamående, svaghet och andningssvårigheter.

    
    Copyright © 2011 give2all.org