välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man gör en skallra orm fälla

Postad av : Charlotte Wannberg

Skallerormar, liksom de flesta andra orm, gillar att gömma sig i mörka och trånga platser. De älskar att vara under saker som stenar och stockar, så några av de mest framgångsrika skallerormen fällor ge dem vad de vill. Du måste vara utbildad i handhavandet av skallerormar innan du försöker att fånga dem. Inte bara ställa in en skallerorm fälla och börja hantering eller hetsa mot ormen. Det är ovänlig och extremt farliga

Du behöver:. .
Grunt lång låda eller affisch rör
2 st av 3-fot långa 2 av 2: or.
En skruv pistol.
4 2-tums självgängande skruvar.
4 Sticky-lim musfällor.


1.
Reda på om miljön är en bra livsmiljö för skallerormar. Att fånga en skallerorm, måste du först vara säker på att de som bor i området. Skallerormar kan leva i öknar, tallskog, sandiga områden och även har setts simma i havet miles offshore.
2.
Skapa en 3-fot långa tratt bana för ormen. Fäst båda träbitar till din låda med skruvar med din skruv pistol. Du vill göra en jätte "V" som kommer att agera som en tratt för att locka ormen i lådan. De träbitar skall vila mot marken och bildar ett "V" vägg som är 2-inches hög. Ordna yttre punkterna i "V" så att de är öppna för världen. Du kommer att ansluta dem till lådan i vinkel. Detta kommer att ge ett stort område för ormen att utforska. Som ormen kommer närmare munnen på lådan bör "V" smal så ormen styrs mot ingången till boxen och meddelanden den mörka öppningen. Denna mörka, torrt område ska locka ormen att komma in.
3.
Ladda upp baksidan av boxen med den klibbiga-lim musfällor. Så fort ormen kommer i kontakt med den första klibbiga fällan, börjar den spole om, därför kontakta flera av de fällor och entrapping sig helt.
4.
Sätt din orm fälla i ett område där det förutsätts vara skallerormar. Detta kan vara ett område där folk har sett ormar eller blivit biten, eller bara ett område som bidrar till orm tillvaron, som ett torrt område nära en källa för vatten. .
5
Kontrollera din fälla varje morgon, men var försiktig-skallerormar är giftiga
6
flytta ditt skallerorm när det har varit. . fångats. Om det var din avsikt att bara fånga och flytta ormen kommer du att kunna frigöra den från den klibbiga kuddar genom att hälla vegetabilisk olja ovanpå ormen. Oljan kommer sakta motverka klibbigt lim och så småningom göra det möjligt för ormen att gå fria oskadda.

Tips och varningar


  • Skallerormar kan vara dödliga. Aldrig fånga dem för skojs skull eller för att vara husdjur.
    
    Copyright © 2011 give2all.org