välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur beståndet en alkemist labb

Postad av : Jeanette Morales

Anses av många modernt människor som kvacksalveri eller magi, alkemi var och är en komplex praktik överbrygga vetenskapliga och mystiska tänkandet. För de tidiga alkemisterna innebar detta en undersökning av naturen och en andlig väg i strävan efter som de grundade modern kemi. Åtskilliga tidig utövare av vetenskap, bland annat Sir Isaac Newton, var alkemister. De flesta moderna alkemister är anhängare av New Age andliga vägar eller studenter i det ockulta
1.
Välj utgångspunkt för din alkemiska strävanden. Alkemi är en gammal familj av traditioner, med versioner med ursprung i Egypten, Kina, Indien och Grekland. Det är mest kända idag genom sin medeltida europeiska källor. Bestäm om du vill fokusera på en av dessa traditioner eller börja med en modern New Age metoden.
2.
Skaffa rätt böcker. Texter om alkemi både gamla och moderna överflöd, och ett välsorterat bibliotek är en viktig del av varje alkemiska laboratorium. Börja med standard texter och samla mer obskyra ettor som dina intressen utvecklas.
3.
Studera flitigt. Symboliken i alkemi är rik och komplex. För att praktiken bör du ha minst en nybörjare förståelse av symbolik och filosofiska lärorna i denna konst och vetenskap. Dina studier kommer att vägleda ditt val av vad man ska arbeta på i ditt lab, och därmed dina beslut om utrustning och material.
4.
få nödvändiga laboratorieutrustning. Detta kommer att innefatta många objekt som finns i dagens standard kemilaboratorium. Exempelvis kolvar, provrör, brännare och liknande.
5.
Hitta en plats labbet. Kom ihåg hur gymnasiet kemilab luktade och hålla detta i åtanke när du väljer platsen.
6.
Köp en brandsläckare och lägga den i labbet. Alkemi presenterar en ganska allvarlig brandrisk. Observera att brandsläckare är klassade för kemiska, elektriska och andra typer av bränder.

    
    Copyright © 2011 give2all.org