välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

om elritsa hink luftare

Postad av : Stefan Svensson

Det är frustrerande att nå för betet i din hink och inser att det är dött. Hålla din promelas liv är en prioritet om du vill använda levande bete. Korrekt luftning i ditt bete hink är nödvändig. När väl luftning inte erhålls, är mer än sannolikt din promelas kommer att dö. Lär dig några grunder för att luftare för att hålla din promelas liv tillräckligt länge för att fånga den stora

Funktion

Den huvudsakliga funktionen för en luftaren i ditt bete hink är att hålla din promelas levande. Tänk på en strålsamlare som en snorkel till fisken. Strålsamlaren funktioner genom att producera syresatt vatten i hinken fisken i, hålla dem vid liv. Om luftaren du använder producerar tillräckligt med syre för fisken att andas, kommer storleken på hinken ingen roll. Du kan använda en mycket liten bete hink och, så länge din strålsamlare fungerar kommer din promelas bli bra.

Typer

finns flera typer av luftare, såsom luftare spray bar, luft luftare sten, venturi luftare och genom skrov. De typer du skulle använda en elritsa bete hink skulle mer sannolikt luften sten eller venturirör. De andra typerna är gjorda för att hålla större mängder fisk i större behållare.

Luft sten luftare är relativt billiga och generellt arbeta bort batterierna. Dessa aerators fungerar bra i att hålla promelas liv i små hinkar. En annan fördel med luft sten sorten är att den är mild och stilla. Om du behöver hålla en stor mängd bete vid liv, kommer du antagligen att gå med annan sort som ger mer bubblor.

Venturi luftare är en gammal luftning teknik. Du kan antingen hitta dem i en stil som flöten eller en botten strålsamlare med sugkoppar. Det venturirör bättre om att försöka hålla större mängder promelas, eftersom det producerar stora mängder mindre bubblor -. Mer syre för fisken

Betydelse

Varför hålla levande agn, kanske du frågar. Om ditt bete är livlig, desto mer kommer din elritsa kommer att kämpa vid slutet av kroken. Ju mer kampen, desto mer en fisk kommer att lockas till det. Om du har att transportera ditt bete en längre sträcka innan fisket är en strålsamlare på bete hink en nödvändighet. På detta sätt kommer du vara säker på din promelas lever och är frisk när du går att använda dem.

Missuppfattningar

En missuppfattning som folk har om luftning är att upprätthålla en stor mängd fisk, du kommer att behöva en stor leva väl. Annan missuppfattning är att du kommer att behöva en stor luftningssystem att producera tillräckligt med syre för att hålla fisken vid liv. Båda dessa är felaktiga. Så länge du har rätt mängd luftning händer, kommer du att kunna hålla din fisk vid liv i en liten behållare som en hink. Det spelar ingen roll storleken på hinken, så länge syresatt vatten som passerar genom gälarna. Tänk på människor. Om du bara hade en snorkel att andas med, skulle du vara bra.

Fördelar

Använda en luftning enhet i ditt elritsa hink håller ditt bete vid liv, vilket ger dig en bättre chans att fånga en fisk. En elritsa hålls vid liv tills den möter sitt öde på kroken, innebär fler åtgärder från ditt bete. De friskare och mer aktiva ditt bete, desto större chans vid landningen den svårfångade fisk. Levande bete bidrar bara till en perfekt dag på vattnet att fånga fisk.

    Previous:nothing
    Next:om moderna metallbearbetning
    
    Copyright © 2011 give2all.org