välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man trimmar en trädgren

Postad av : Magnus Ekblad

Trimning en trädgren, oavsett tid på året, bidrar till att hålla trädet friskt. De flesta grenar i behov av trimning är trasiga eller döda lemmar. Du kan behöva använda en förlängning stege för att nå högre grenar. Trimning en trädgren tar bara ett par minuter och genom att efter en grundläggande förfarande, kan utföras under hela växtsäsongen

Du behöver:. .
Förlängning stege Säkerhet glassesPruning helare sawTree sår eller spray sealer


1.
en utvidgning stege så att du når trädet lem bekvämt.
2.
Börja klippa till trädet lem genom att placera beskärningssåg 12 till 18 inches från stammen och på undersidan av filialen eller lem. Använd skyddsglasögon som trä skräp kan flyga.
3.
Gör hål en tredjedel upp och in i ledet och sedan stanna. Denna metod, på prisunderskridandet först och sedan över-skott från toppen, kommer att hålla barken från att rycka bort och skapa en större sår.
4.
Flytta beskärningssåg till toppen av extremiteten och ovanför underskred du gjort. Skär lem och låta lem falla bort från trädet
5
Placera sågen mot stammen. . Igen, kommer den första uttagningen vara att undersidan av träd lem. Skär en tredjedel upp i ledet och sedan stanna.
6.
Flytta såg till toppen av lem och avsluta skär, vilket gör att lem för att falla bort från trädet. Du bör ha en slät klippa, utan några tårar i bark.
7.
Täck färska såret med antingen en spray sealer eller ett träd sår healer produkt. Detta kommer att hålla insekter från tråkig i såret och främja läkning. Trädet med tiden kommer att täcka såret med färsk bark.

Tips och varningar


  • Större extremiteter träd kan ta flera nedskärningar för att hantera dem till mer en hanterbar storlek styck.
  • Följ alla stegen tillverkar verksamhet och varningar som skrivs ut på stegen. Underlåtenhet att korrekt och säkert sätt placera stegen kan leda till att flytta och du faller.
    Previous:nothing
    Next:hur man skapar syntetiska diamanter
    
    Copyright © 2011 give2all.org