välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man kan se bilder från Hubbleteleskopet

Postad av : Camilla Näslund

Amatörastronomer njuta tittar på natthimlen med allt från blotta ögat att besöka en fungerande observationsorgan som Kitt Peak i Arizona. Underverken i universum är där för att observera. En särskild teleskop lanserades i rymden av NASA för att blicka in långt når i universum utan snedvridning av jordens atmosfär. Hubbleteleskopet har möjlighet att skicka bilder tillbaka till jorden så att vi kan se vad som finns där ute bortom vårt solsystem
1.
Gå till online HubbleSite (se Resurser nedan) för att läsa om teleskopet. Du hittar historia, arkiverade galleri av bilder och även en lista över saker som Hubbleteleskopet har upptäckt. Sponsras av Space Telescope Science Institute, berättar denna sida om hur Hubble används för att förstå vårt universum och de fenomen som vi observerar.
2.
Besök NASA: s hemsida om Hubble att se detaljer om Hubbles verksamhet, bilder och resultat som har erhållits från Hubble (se Resurser nedan).
3.
Besök Hubble Heritage samling bilder på några fantastiska utrymme skott.
4.
Sök efter "Hubbleteleskopet bilder" i någon sökmotor. Det finns oändligt många webbplatser som posta bilder förvärvade från Hubbleteleskopet för allmänheten att se.

Tips och varningar


  • Var försiktig när du använder bilder från Hubble . Många av bilderna är upphovsrättsskyddade.
    Previous:nothing
    Next:hur man diskuterar M-teori som en fysiker
    utvalda artiklar
      
      Copyright © 2011 give2all.org