välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man använder astrologi med tibetansk medicin

Postad av : Magnus Ekblad

Tibetanska astrologi är en sammanslagning av astrologi av olika kulturer med buddhistiska teori. Den praktik och teori av tibetanska astrologi skapades av tibetanska munkar, vars lunar herrgård system tar element från hinduiska och buddhistiska astrologi. Systemet kan förutsäga sol-och månförmörkelser, vilket enligt tibetanska astrologer, påverka ens personliga hälsa och välbefinnande

Du behöver:. .
Dator med internetuppkoppling

Rådgör med din Lokala tibetanska Astrologen


1.
Gör en webbsida för att hitta en lokal tibetansk astrolog. Använd sökord som "Hitta tibetanska astrolog. " Du kan också använda Dharma Haven tillhandahållare lista (se Resurser nedan).
2.
Prata med en tibetansk medicine doktor och be om en remiss eller rekommendation för en tibetansk astrolog. Du kan hitta läkare på Tibet. com (se Resurser nedan). En del läkare själva kommer också ha goda kunskaper i tibetanska astrologi.
3.
Planera samråd med astrolog (s) du är intresserad av att arbeta med. Om du väljer att arbeta med en läkare som också specialiserat sig på astrologi, kommer detta första samråd äga din fysiska och andliga hälsa beaktas.
4.
ställa massor av frågor i förhållande till ditt intresse och astrologiska behov. Om du gillar det du hör, konsultera astrolog regelbundet. Räkna med att betala en måttlig avgift per session.
5.
Rådfråga din lokala tibetanska astrolog om större händelser i livet. Till exempel kommer anhängare av tibetanska astrologi vill konsultera sitt horoskop för den bästa tiden att bygga hus, försök att bli gravid eller gifta sig.

Tips och varningar


  • fördomsfri. Tibetanska astrologi är mycket unik och några av de idéer kan verka konstigt vid första till Västra studenten.
  • Ta dig tid att meditera och studera tibetansk medicin och astrologi. Skapa en daglig rutin som innefattar båda dessa kommer att hjälpa att du ägna tillräcklig tid för dem.
  • tibetanska astrologi är extremt komplicerat. En rimlig mängd studier och engagemang behövs för att få en förståelse för tibetansk astrologisk läkemedel.
  • inte alltid ta astrologiska avläsningar bokstavligt. Ytterst är du ansvarig för ditt eget öde. Användning astrologi för att ge dig själv
  • Innan du börjar något alternativ medicinsk teknik, vara medveten om att många inte har vetenskapligt utvärderats. Ofta finns endast begränsad information tillgänglig om deras säkerhet och effektivitet. Varje stat och disciplin har sina egna regler om hur alternativ medicin utövare är licensierade. Om du bestämmer dig för att besöka en, välj en licens av en erkänd nationell organisation. Rådgör med din primära vårdgivare och hålla din läkare informerat om alternativa medicinska tekniken som du utför.
    Previous:vad är medicinsk teknik?
    Next:nothing
    
    Copyright © 2011 give2all.org