välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man filen ett mineral fordran på federal mark

Postad av : Charlotte Wannberg

Om du är intresserad av prospektering för kommersiella fyndigheter av ädla metaller eller andra mineraliska om Federal mark bör du vara medveten om den rikliga krav, pappersarbete och kostnader. Om du just har börjat prospektering som en hobby på federal mark, begränsningarna är mycket enklare. Här är några av de mest användbara fakta att veta om att ta mineraler och andra råvaror på allmän mark
1.
Start prospektering på Bureau of Land Management (BLM, Interior Department) eller skogsbruk Service (Department of Agriculture) mark som en hobby. Även om du planerar att hitta en kommersiell insättning, är det ingen mening med att få alla underblåst upp innan du ens hittar något mineraler.
2.
Prospect med handverktyg, stekpannor och metalldetektorer av alla sortera. Motordriven utrustning och sprängämnen är inte tillåtet utan föregående leasingavtal och övriga tillstånd.
3.
Bort upp till 25 kg. per dag plus ett prov (egentligen) av mineral, halv-ädelstenar, förstenade trä och ryggradslösa fossil (dinosaurie återstår är tabu). Din årlig gräns är 250 kg. per år för en privat samling.
4.
Om du upptäcker en potentiell ekonomisk insättning av mineraler, kontakta omedelbart närmaste BLM kontor (se Resurser nedan). Du kan sedan ansöka om tillstånd för prospektering för att ytterligare definiera omfattningen av din upptäckt. När du har en prospektering tillstånd, kan du göra ytterligare utredning, och tillämpas vid samma BLM kontor för ett mineral påståendet.
5.
Rådfråga lokala BLM kontor för att placera en "lode fordran "(för mineralådror på plats) eller en alluvial fordran" (för spridda korn i sand och grus) och ansöka om ett mineral leasingavtal. Du "får" (kan eller kan) vara utfärdat ett hyresavtal för en framtidsutsikt som du upptäckt utan konkurrens.
6.
Vara förberedd om du hittar en ekonomisk mineralfyndighet, att betala en "bonus bud" som motsvarar eller överstiger marknadsvärdet av deposition (true!) och betalar hyra och royalty på yrkandet. Detta låter som en riktigt dålig affär, men många större mineral producenter som Homestake Gold Mines har leasingavtal på federala land. Denna typ av leasing fungerar uppenbarligen bäst när råvarupriserna stiger på lång sikt.

tips och varningar


  • Det finns massor av krav på att slutföra ett mineral hyresavtal Federal mark, som arkivering en miljökonsekvensbeskrivning enligt Nepa, inklusive en plan för att återställa jorden efter att utvinna mineraler.
    
    Copyright © 2011 give2all.org