välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur du lagrar torrbatterier

Postad av : Magnus Ekblad

En torr cells batteri använder en pasta att upphäva elektrolyt. Pastan har tillräckligt med fukt så att strömmen till flödet. Därför kräver inte lika mycket vård i hantering som en våt cell för att förhindra syra spill. Ficklampa batterier och batterier för elektronik är exempel på torrbatterier. Däremot bilbatterier använder vanligtvis våt celler, med en vattenbaserad elektrolyt

Du behöver:.
Plasthink eller papperskorgen liner
. Kylskåp.
. . Plast baggy


1
Ta små batterierna utom känslig elektronisk utrustning-om mer än två veckor kommer att passera mellan-för att förhindra en syra läcka orsakar kostsamma skador.
2.
Store från 1,5 till 9 volts batterier i en plastpåse, i kylskåp. Plasten hindrar att batterierna laddas ur mot metallföremål. Lägg inte i mer än två batterier i en påse, för att undvika utsläpp genom terminalen kontakt.
3.
Tillåt kall-lagring av batterier till rumstemperatur innan du installerar dem. Även sällsynta, kalla batterier som släppts ut under en belastning som kan explodera.
4.
Förvara batterier för bortskaffande eller återvinning i 5-liters plasthinkar eller 55-liters metall soptunnor med foder av plast. Förvara batteriet upprätt, att om möjligt förhindra en syra spill. Inte lugg annat skräp ovanpå. Observera att många butiker som säljer batterier också ta dem tillbaka för att återvinnas.
5.
Förvara inte torrbatterier på metallytor. Låt dem inte bli blöt eller överhettad. Låt inte ett direkt samband mellan den positiva (+) och negativa (-). Poler

    Previous:nothing
    Next:hur rasen daggmaskar
    
    Copyright © 2011 give2all.org