välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur fästa fågelholkar till träd

Postad av : Jonathan Nyberg

När man överväger hur man bifoga en holk, eller fågelhus som de vanligtvis kallas, hängande en holk eller fågelhuset på ett träd är ofta inte den bästa tjänst du kan göra för fåglar. En bättre plan är att montera din box på en stolpe eller ett inlägg borta från träd, överhäng tak och andra medel som rovdjur kan få tillgång till boxen

Du behöver:.
Färdiga fågelhuset eller holken .
Ekorre vakt.
Giftfria färger.


1.
Besluta vilka sorter av fåglar du vill attrahera. Placera en låda i ögonhöjd eller lite högre kommer att locka många sorter av fåglar. Om du vill nordliga Flimrar, som kommer att jaga och äta myror i din trädgård, bifoga en låda utanför en fönster på andra våningen, vilket ger garanterat ett rovdjur inte kan falla på rutan från ett tak överhäng eller närliggande träd.
2 .
Montera en stolpe eller ett inlägg i en solig plats långt borta från träd, ledningar overhead och takfot av tak. Montera stången som du skulle ett staket post eller annars på någon av riktningarna för stolpe och efter montering finns på Internet. För att undvika käbbel mellan olika sorter av fåglar, placera dina stolpar eller tjänster så långt bort som möjligt från varandra.
3.
Montera en ekorre vakt på post eller stolpe under holk . Vakter säljs i de flesta byggvaruhus. Eller försök beläggning nedre delen av din stolpe eller inlägg i axel fett för att hålla ekorrar och katter från att klättra.
4.
Montera en ruta på stolpe med det borrade hålet som vetter från rådande vind och regn. Dekorera eller outfit den enligt de sorter av fåglar du vill attrahera. Lila martin hus och lådor ska vara vit. Nötväckor som lådor hölje i trädens bark. För att attrahera Norra Flimrar, placera en del av ruttnande trä i boxen.
5.
Om du insisterar på montering din box på en trädstam är inte spänner fast den på stammen som bandet kommer att hämma trädens tillväxt. Skruva fast rutan på trucken med den minsta skruv möjligt och inte ge en abborre utanför entrén hål som det kommer bara göra det lättare för rovdjur att ta sig in och förstöra fågelägg insidan.

tips och varningar


  • inte rem en låda eller hus till en trädstam som detta kommer att hämma trädens tillväxt.
  • Hängande en fågel holk eller fågel hus på en trädstam gör bara det enkelt för ekorrar, katter, ormar och andra rovdjur vinna inträde. Ett smartare sätt är att montera en låda eller hus på en stolpe eller ett inlägg borta från trädgrenar, kablar nytta och överhäng tak.
  • inte ge sittpinnar utanför entrén hål fågelhus eller lådor eftersom detta gör bara det lättare för rovdjur att vinna inträde.
    Previous:nothing
    Next:delar av en svamp
    
    Copyright © 2011 give2all.org