välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man bygger en ö i havet

Postad av : Charlotte Wannberg

Bygga en egen ö är inte en omöjlighet, förutsatt att du är villig att arbeta nödvändiga åtgärder för att säkerställa att projektet har tillräcklig sanktion från regeringen och rätt teknik. Om du hoppas att konstruera din egen korall Atoll-en kedja av öar runt en central lagun-you'll behöver vänta på att koraller att växa, vilket kan ta längre tid än din livstid. Om du bara vill ha en sand-och grus ö, kommer processen röra sig längs snabbare

Du behöver:. .
Sjökort
Nödvändigt regeringen dokumentation.
Lämpliga byggmaterial.
Landtransport leverantörer.
Sjötransporten leverantörer.
Underwater entreprenörer.
Smuts.
Sod.
Träd.


1.
Hitta en lämplig plats för din ö och hyr ett paket storleken av ön du vill bygga. I USA. Hävdar den amerikanska regeringen en 200 sjömil "exklusiva ekonomiska zon", en 12 sjömil "angränsande zon" och 12 nautiska miles från "territorialvatten" enligt Förenta nationernas konvention om havsrätt.

Havsbotten under dessa vatten är indelad i skiften som kontrolleras av den Minerals Management Service (MMS) av det amerikanska inrikesministeriet, som hyr dessa skiften i förseglade bud auktioner för exploatering av mineral, inklusive olja och gas prospektering och borrning.

Denna typ och omständigheterna kring ägande kan variera från land till land.
2.
Undersök egenskaper av havsbottnen i det område där du tänker bygga . Generellt för ö-byggnad, skulle detta innebära lite mer än att hänvisa till ett sjökort för att bestämma djupet av området för att fastställa hur mycket fyllningsmaterial du behöver för att bygga ön.

Till exempel, om du planerar att bygga en 1 acre ö i vatten 50 ft djup, måste du samla en massa som är minst 50 ft höga genom 208,7 cm bred, med 208,7 meter lång, eller cirka 2. 177. 784 cu. ft (61,674. 843 kubikmeter), för att konstruera ön.

Beroende på platsen, kan andra överväganden, t. ex. miljöpåverkan att bygga en ö på en viss plats, kräver ytterligare rapporter eller tillstånd. Det kan finnas miljömässiga begränsningar som gör annars lämpliga platser opraktiskt.
3.
Hitta och förvärva lämpliga material att bygga på ön. Fördragen, exempelvis den internationella konventionen till förhindrande av förorening från fartyg, 1973 ändrad genom 1978 års protokoll (MARPOL), kommer att begränsa deponeringen av vissa material, som plast, i alla vatten. Andra material som kan anses vara skräp eller vägra, kan inte släppas ut från fartyg.
4.
Ordna transport av material från deras plats på stranden till hamnen närmast den planerade placeringen av ön. Förutom landtransporter, behöver du även att se till att sjötransporter av material.

Beroende på platsen kan du vara tvungna att använda lokala dykföretag eller undervattensfarkoster entreprenörer att övervaka vattnet byggande insatser, även om det arbetet är inget annat än att släppa materialet i havet.

5.
Har transport entreprenörer transportera material till sajten. Har vattnet entreprenören se till att materialet är ned över sidan av transportera fartyget så att de går direkt till rätt botten platsen. Fortsätt "stapla" materialet på plats tills ön visas ovanför havsytan. Surface ön med smutsen, stycketorv och träd, om det behövs.

Tips och varningar


  • flesta vattnet entreprenörer är bekanta med både konstruktion från havsbotten till ytan och kan ordna specialiserad kranar, pråmar och annan utrustning för att sätta in material på exakt var på havsbotten.
  • Om du konstruerar en ö utanför de territoriella gränser i USA, kom ihåg att det kommer att bli en del av maktområde landet.
  • Anläggning av en ö utanför territorialvatten i något land är nästan omöjligt på grund av de begränsningar som FN: s konvention om havsrätt, som säkerställer en "fri rätt till sjöfart på öppet hav . "
    Previous:nothing
    Next:hur du återvinner tekniska produkter
    
    Copyright ©2011