välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man bokar en hawaiian natur turné

Postad av : Ulf Friberg

Hawaiiöarna är bland de mest unika platser i världen. Du kan hitta växter, djur och geologiska här som du kan hitta någon annanstans på jorden. Ekoturism är en blomstrande industri på Hawaii och på grund av den relativa enkelheten och priset för att boka en Hawaii natur turné, blir det den naturintresserade s semester favoritdestination

Förbered Boka Hawaiian Natur Tour


1.
forskning olika företag. Det finns nästan lika många Hawaiian natur turer som det finns växt-och djurarter, så du har många alternativ. Du kanske vill börja din forskning på Oahu Nature Tours hemsida (se Resurser nedan).
2.
Prata med andra som har gjort Hawaiian naturresor. Word of mouth är det bästa sättet att veta vad du verkligen att du får, och prata med andra nöjda kunder kommer att bidra till att du får den tur som är rätt för dig.
3.
Överväg reser i lågsäsong. Priserna vanligtvis ökar under höjden av turistsäsongen, så om du kan resa under icke-topp månader, du kan dra nytta av betydande besparingar.

Få ut mesta möjliga av din Hawaiian Natur Tour


1.
Friska upp dina kunskaper om växt-och djurarter innan du åker. Det finns så många växter och djur att se att det kan vara överväldigande. Det skadar aldrig att ha några favoriter att hålla utkik efter, och detta kan hjälpa dig att få ännu mer glädje av din resa.
2.
Pack kikaren och gör dig redo att se fåglarna, fåglar och fler fåglar. På grund av sin brist på stora rovfiskar, är Hawaii en naturlig tillflyktsort för en otrolig mångfald av sällsynta fågelarter, en del på gränsen till utrotning.
3.
klä sig korrekt. Hawaiian naturresor innebär ofta långa vandringar genom mycket besvärlig terräng. Detta innebär att bära god kvalitet vandringskängor och få rikligt med vatten.
4.
Minimera din miljöpåverkan. Lämna inte skräp efter och inte plocka upp saker att ta med hem.

Tips och varningar


  • Boka Hawaiian naturupplevelsearrangörer tidigt. Under högsäsong i synnerhet, är efterfrågan väldigt hög, och turer kan sälja ut.
  • Kontrollera referenser, eftersom det finns många "fly-by-night" turné verksamhet i hawaii. På grund av förekomsten av olicensierade turné grupper tävlar för dina pengar, du vill vidta extra försiktighet så att du har att göra med ett välkänt företag.
    Previous:hur man bygger en naturstig
    Next:nothing
    
    Copyright © 2011 give2all.org