välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Vad äter en sköldpadda?

Postad av : Magnus Ekblad

Den sköldpadda är en återgång till den tid då dinosaurierna. Detta reptil, med en mun som en hooked näbb, äter en mängd olika saker som finns inom dess livsmiljö. Det är dock ofta kritiserats för att påverka miljön betydligt mer negativt än vad som är fallet

Plant Life

Den typiska sköldpadda Dines på vattenväxter, beroende på växter för så mycket som två tredjedelar av sin diet. Huvuddelen av dess vattenväxter intag förekommer under sommarmånaderna efter de växter mogna.

Prey

Fästa sköldpaddor kommer att ligga på botten orörlig och vänta på en fisk att simma innan du tar det med dessa kraftiga käkar och äta den . The Snapper också jagar andra akvatiska livet som grodor, grodyngel, mollusker och kräftor.

Fördelar

snapper är en viktig gatsopare av sina ekosystem, hitta och äta döda djur i vattnet och nära stranden. Äta vad många sportfiskare anser "skräp fisk" arter faktiskt fördelar ädelfisk, som sköldpaddorna annars skulle förbruka.

Misconception

sjöfåglar, speciellt baby ankungar, ibland hamnar på en sköldpadda meny. Detta är dock en sällsynthet. The Snapper inte decimera sjöfåglar befolkningar, som många tror

Fun Fact

alligator snapper, en större underart av de sydliga länderna, har en köttig "lockbete" i baksätet av sin mun att det vickar att föra nyfiken fisk närmare så det kan ta och svälja dem.

    Previous:nothing
    Next:björk problem
    
    Copyright © 2011 give2all.org