välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

fakta målade om sköldpaddor

Postad av : P-O Lennartsson

I norra klimat den målade sköldpaddan förebådar vårens ankomst med sitt utseende, solar sig i solens värme. Den målade sköldpaddan fått sitt namn från de färgstarka gula och röda ränder på svans, huvud och hals

Geografi

Denna art av sköldpadda förekommer naturligt i 45 av de lägre 48 U. S. stater. Det är frånvarande från Nevada, Kalifornien och Florida. Detta gör den målade sköldpaddan den mest spridda sköldpadda i Nordamerika.

Habitat

grunda dammar, kärr, myrar, sjöar, dammar och floder är favorit habitat för de målade sköldpaddan. Arten har förmågan att passera över mark från ett vatten till ett annat.

Diet

kosten för målade sköldpaddan innehåller många typer av växter, såsom näckros, liksom maskar, grodyngel, insekter och döda fiskar.

Typer

biologer erkänner fyra olika underarter av den målade sköldpaddan, med dessa reptiler --- östra, Midland, västra och södra målade sköldpadda --- lever i olika regioner i landet.

Hibernation

Den målade sköldpadda som lever i kallare klimat har förmågan att övervintra i leran på botten av frysta dammar, som ligger vilande tills våren kommer varmare väder. De målade sköldpaddor av varmare områden har inget behov av att övervintra, men får stanna nere under kalla perioder.

    Previous:nothing
    Next:hur man polera ett kohorn
    
    Copyright © 2011 give2all.org