välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur du hittar ditt astrologiska tecken månen

Postad av : Charlotte Wannberg

I astrologi är din måne tecken bestäms av vad planetariska ställning månens klot var i den tid, dag och år för din födelse. Medan de flesta människor vet att deras soltecken, inte många känner till deras måne tecken. Kunskap om din måne tecken är viktig eftersom den påverkar den inre, mer dolda sidan av din personlighet, liksom dina vanor, känslor och inre reaktioner till andra människor

Du behöver:. .
Din födelseattest
Bit anteckningspapper.
Tryckt eller online efemeriden.


1.
Kontrollera att du har tillgång till alla din födelse data, inklusive den tid, datum och ditt födelseår. Du hittar den här informationen på din födelseattest. Om du inte har en födelseattest, kontakta din biologiska mor med korrekt information.
2.
Skriv ner din födelse information så att du kommer att få det praktiskt samtidigt hitta din astrologiska data månen tecken .
3.
Hitta en tryckt eller online Ephemeris. En efemerid är en speciell almanacka som visar astronomiska data för planeterna under en viss tidsperiod, oavsett om den tidsperiod täcker en viss timme, dag eller år. Denna speciella almanacka kommer att ge zodiakala Månens position den dag och tid för din födelse.
4.
Om du har åtkomst en online efemerider, skriv in din information om födelse. Var noga med att dubbelkolla dina skrivit posten. Om du använder en tryckt efemerider, använd en bit anteckningspapper att vägleda dina ögon till rätt kolumn notering för din dag och tid för födseln.
5.
Anteckna din månen tecken som tillhandahålls av efemeriden och hitta webbplatser som kommer att diskutera vad din måne tecken egenskaper. Tänk på vad du vet om din egen personlighet och jämföra det med en beskrivning av din måne tecken på att du har läst.

tips och varningar


  • Du kan hitta gratis på nätet astrologiska räknare eller ephemeredes att hjälpa till att finna månens astrologiska position vid tidpunkten för din födelse.
  • månen tecken är inte det enda som avgör din personlighet, så att inte ta emot informationen som sista ordet om vem du är i verkliga livet. Moon underteckna egenskaper är bara en av många ledpunkterna du kan använda på din resa till självinsikt.
    
    Copyright © 2011 give2all.org