välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man gör en duk tält

Postad av : Magnus Ekblad

Kommersiella tält behöver komplexa riktningar, många delar, och massor av tid att sätta ihop. De är trevliga, men vad är mer givande än att göra din egen duk tält
1.
Först måste du köpa en waterproofer för arbetsytan du planerar att använda som ett tält eller tarp. Var noga med att följa anvisningarna för att vattentäta din duk effektivt. Detta är den enskilt viktigaste faktorn för att hålla dig torr medan camping i din duk tältet. Alla vattentätning att torka och upprepa om nödvändigt.
2.
Nästa hitta din viktigaste centrum stolpe eller balk som topp på ditt tält. Du kan ta en stav som är cirka 8 meter eller klippa en lem från ett träd en gång i vildmarken. Om du har en svalare, eller objekt för camping, kan de placeras runt centrum stången att ge extra stabilitet.
3.
Hissa tarp /duk över stången. Stången ska ansluta i mittpunkten av duken. Använda de fyra hörnen av duken, fäst punkter på marken för att säkra stabiliteten. Du kan använda stavar, eller objekt för att hålla ner hörnen.
4.
Nästa lämnar tarp /duk öppen på ena sidan för att få inresa och utresa. Om du är camping över natten, kanske du vill skydda alla punkter till marken för skydd när du vila. En duk tält ger inte så mycket trygghet från björnar i skogen, men kan hindra dig från att fastna i dåligt väder.

Tips och varningar


  • En billig pool täcka kan också ersätta en presenning för ditt tält. Det poolskydd är oftast vinyl och vattentät redan. Samma grundläggande centrum stolpe samt fyra fästen hörn fortfarande bör tillämpas för stabilitet.
  • en duk tält ger inte mycket trygghet medan camping i skogen, men är ett bra sätt att hitta skydd i en campingplats, eller även under en viss bakgård kul.
    
    Copyright ©2011