välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Fakta om hästen kastanjeblad

Postad av : Valon Istrefi

Den hästkastanj är ett träd som infördes till Förenta staterna som en skugga och prydnadsträd. Den härstammar från sydöstra delar av Europa och delar av Asien. Hästkastanjen har palmately sammansatta blad som består av fem gröna broschyrer arrangeras på en enda stam

Mittemot Blad

Liksom de övriga medlemmarna i Buckeye familj den tillhör, har hästen kastanj motsatta blad. Det finns två blad beror på varje nod på en kvist med blad som växer ut motsatt från varandra.

Palmately Compound

Bladen är palmately förening, vilket innebär att fem till sju olika flygblad kommer att växa ut från en central punkt på bladstjälken och bildar en form som liknar en stjärna.

Lövfällande

Under hösten månaderna, hästkastanj kommer att fälla sina blad och sedan växa nya i värmen på våren. Träd som fäller sina löv varje år kallas lövträd.

Broschyrer

Flygbladen av hästkastanj som strålar ut från stammen är någonstans från fyra till 10 inches i längd. Dessa broschyrer kan vara tre och en halv inches bred på sina bredaste punkten.

Shape

Bladen har tandade åsar som löper längs sidorna. Hästkastanj bladen är formade nästan som en sköld, med ena änden är bredare än det andra och slutar i en punkt.

    
    Copyright © 2011 give2all.org