välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur du väljer det bästa och säkraste sommarläger för ditt barn

Postad av : Jonathan Nyberg

School's Out! Dags för roligt i solen på Summer Camp! Över hela USA finns det tusentals sommarläger. De typer av Sommarlov allt från tillagning till allmän camping. Det finns några saker du kan göra för att bidra till att ditt barn är inskrivna vid en stor läger
1.
Leta efter sommarläger nära dig online. Du kan hitta mycket information om du tittar. Försök att hitta en webbplats som är rankad av föräldrar som har skickat barnen där.
2.
Gör din hemläxa. Fråga dina vänner och släktingar för deras förslag till de säkraste lägren. Besök www. summercamp. org information.
3.
Vet du vad du som förälder, förvänta sig från lägret. Överväg allt från hur lång tid ditt barn kommer att vara borta till vilka aktiviteter de kommer att göra. Till exempel är ditt barn en oerfaren simmare? Kommer de att bada? Är du helt bekväm med vad verksamhet de kommer att njuta? Har ditt barn en rädsla för en för den planerade verksamheten?
4.
Bestäm tillsammans med ditt barn, oavsett om du vill att ditt barn att gå till ett allmänt intresse läger eller en specialitet Summer Camp. Specialty läger finns för ett brett spektrum av kompetenser. Du kan hitta ett sommarläger för allt intresse och sport. Kolla in dem noga.
5.
Se till att ditt barn är inblandat på vägen i att plocka de bästa sommarläger. Att låta ditt barn att vara delaktiga i hela processen minskar chansen att de blir hemlängtan eller lida ångest.
6.
Kontakta Better Business Bureau (BBB). Finns det några klagomål?
7.
Ställ de svåra frågorna. Om allt. Inte åtar sig till en specifik lägret tills alla dina frågor har besvarats fullständigt. Inkludera alla frågor som du vill svarade även när de göra dig obekväm. När var det senast husbilen skadade? Hur har de skadade? Har det skett några dödsfall? Om så är fallet, när och hur?
8.
Prata med vänner och familj. Sätt ord på att du letar efter lägret rekommendationer.
9.
Se till att lägret personal och chef är lätt tillgängliga beroende på vilket läger du väljer. Om personalen och regissören är svåra att nå, välj ett annat sommarläger.
10.
Se till rådgivare och varenda person som har någon typ av kontakt med ditt barn har varit föremål för en säkerhetsprövning. Ta också reda på vem som kommer att bli lämnad ensam med ditt barn. Aldrig vara pinsamt att ställa någon fråga. Om personen svarar på frågorna är obekväm eller inte glad att du frågar, välj ett annat läger.

tips och varningar


  • det finns särskilda behov läger för barn med minimala till omfattande funktionshinder. Kolla på nätet.
    
    Copyright © 2011 give2all.org