välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Hur hydrauliska ventiler arbete?

Postad av : Ulf Friberg

Basics

Hydrauliska ventiler används ventiler att flytta hydraulvätska som behövs i hydraulisk utrustning. De liknar till allmän ventiler i hur de fungerar. Ventilerna kontrollera flödet och trycket på vätskan så att utrustningen kan fungera. Ventiltyperna för hydraulisk utrustning kan vara så enkelt som en on off typ att de som styr flödet till en exakt grad.

Delar

Alla ventiler har grundläggande komponenter. Det är den viktigaste hölje, en motorhuv, en plats och en skiva. Vissa ventiler har multiplar av dessa komponenter, medan andra kanske bara har en. Den viktigaste Höljet är det yttre skalet av ventilen. Sitsen är där ventilen är ansluten. Huven är den del av utsidan hölje som kan tas bort för att göra reparationer på ventilen. Skivan är tätningen som håller ventilen läcker på den plats där anslutningen till slangen.

Inside

Insidan delar av hydrauliska ventiler kan vara allt från en konisk cylinder som kan reglera mängden och trycket av vätskan passerar till hamnen typ ventiler som inte kan göra mycket mer än slå på och av. Vissa ventiler har en split och kan skicka vätska i mer än ett håll på en gång eller suppleant flöde. Dessa är riktningsventiler. Många hydrauliska ventiler kommer att ha en backventil för att hålla vätska från att flytta tillbaka upp i fel riktning.

På och stänga av

Hydrauliska ventiler kan sättas på och stängas för hand eller någon annan typ av maskinstyrning. I vissa fall kan en hydraulisk reglering varv ventilen på och av. I fråga om en flottörventil är float kontrollen. En switch är som inleddes genom flyta. När vätskan rör sig upp till ett börvärde flottören i ventilen är tvingade upp att träffa en trigger som gör att vätskan att flöda. När vätskan rör sig genom, flyter börjar backa. När den når en viss lägsta nivå ventilen stängs backa.

    
    Copyright © 2011 give2all.org