välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Hur man skaffar kaliumnitrat

Postad av : Ulf Friberg

Kaliumnitrat används ofta som gödselmedel att fostra vattenväxter i tropiska akvarier. Säljs som ett torrt, i pulverform kemisk förening, hjälper kaliumnitrat vattenlevande växter frodas och kontroller bruna fläckar på bladen. Tyvärr kan det sammansatta accelerera även algtillväxt på akvarium glas. Kaliumnitrat är i allmänhet säljs av pundet, och är allmänt tillgänglig
1
Kontrollera din lokala sällskapsdjur leverans eller tropiska. djuraffären. Detta kan vara den mest kostsamma alternativet, men en djuraffär som specialiserat sig på tropiska fiskar sannolikt har kaliumnitrat.
2.
Besök ett apotek. Chansen finns, din apotekare kommer att bära med hög kvalitet kaliumnitrat, även i små behållare om storleken på ett piller flaska.
3.
Gå till en gräsmatta och trädgård centrum och besöka gödselmedel avsnitt.
4.
Beställ kaliumnitrat online. Det finns hundratals specialbutiker och online-företag tillägnad sötvattensakvarium som säljer kaliumnitrat. Detta kan vara det billigaste alternativet för att få kaliumnitrat om du inte misstycker att vänta eller betala för frakt och hantering (se Resurser).

tips och varningar


  • Kaliumnitrat kan vara billigare att köpa i bulk på nätet än i en butik djuraffär. Det är samma kemiska förening oavsett var du köper den, så leta efter det bästa priset.
    
    Copyright © 2011 give2all.org