välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

mörkgrön orm typer

Postad av : Stefan Svensson

Från regnskogen i Amazonas till öknar i USA, och från de skotska högländerna till risfält i Japan, är ormar som finns på alla kontinenter utom Antarktis. Vissa är effektiv skadedjursbekämpning mördare, vissa är dödliga och vissa är helt fangless. Dessa slingrande reptiler kommer i alla storlekar och färger, med många ofarliga arter har giftiga look-alikes, och vice versa. Men om vi avgränsa den till mörkgrönt arter bara, vi kan skapa en ganska lättillgänglig lista över ormar.

Snok

Hittade i nästan hela Europa och nordvästra Afrika, snok (Natrix natrix) är en mestadels mörkgrön eller olivfärgad arter som även finns i grått, brunt och svart sorter. Snoken kan också lätt igen på en karaktäristisk enda gula ringen bakom huvudet. Föredrar områden med högt gräs i närheten av vatten, foder det främst på grodor. Denna icke-giftormar når vuxen längd på ca 4 meter och är sällan kända för att bita människor. Dess främsta försvar är en avger en illaluktande vätska från sina anala körtlar och spela död.

Green Watersnake

Den gröna watersnake (Nerodia floridana), även känt som Florida watersnake, finns i delar av Florida, Georgia och South Carolina. Den största vatten orm arter i Nordamerika, kan den nå en längd på upp till 4 u00BD meter. Vuxna gröna watersnakes är oftast en solid grön-brun färg, även om en rödbrun variant finns i södra Florida. Juveniler har en serie mörka barer som bleknar med åldern. Detta vatten orm främst bebor våtmarker, livnär sig på groddjur och fiskar. Även den gröna watersnake är icke-giftigt, kommer det lätt bita människor om hörn eller hotade.

Mörkgrön Whip Snake

Den mörkgröna piska orm (Hierophis viridiflavus), eller västra piska orm, finns i hela delar av Frankrike, Schweiz och Italien. Dess namn är något bedrar, eftersom detta orm är faktiskt inte grön, men svart med gula markeringar. Den svarta gula Kombinationen skapar bara en illusion av en orm som är mörkt grön färg. Nå ut till nästan 5 meter i längd, är den mörka gröna piskan orm en extremt snabb rovdjur, utfodring huvudsakligen på gnagare, ödlor, små fåglar och andra ormar. Denna orm biter människor, om ett hörn men är helt icke-giftigt.

Cottonmouth Vatten Moccasin

Det enda giftiga vatten orm i Nordamerika, cottonmouth vatten mockasin (Agkistrodon piscivorus) är en dödligt giftig medlem i näsgropsormens familj. Detta farligaste ormen kommer i olivgrönt, brunt och svart sorter, med en ljusare undersida, ringar ner längden på sin kropp och ett trekantigt huvud. Det är en tjock orm som medeltal ca 30 inches i längd, med vissa vuxna nå en längd på upp till 6 meter. Olika underarter finns många delar av världen, som lever i våtmarksmiljöer. Dess föda består av fisk, grodor, ödlor, små däggdjur och fåglar som lever våtmarksområde. Till skillnad från den tendens mest ormar att fly vid infarten av människor, vatten mockasiner är mycket territoriella och kommer att står för sina åsikter med käkar vidöppen, redo att slå till. När slående (och de kan slå mycket snabbt), dessa vatten ormar kommer spärren på stället bett och release, liksom de flesta av sina kusiner.

    Previous:nothing
    Next:södra Ringneck orm kost
    
    Copyright © 2011 give2all.org