välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

spindel och orm spel

Postad av : Valon Istrefi

spindlar och ormar ofta skrämma många människor i verkliga livet, men är ämnen för ett antal olika roliga online-videospel. Detta lär spelarna om dessa djur och vad de är intresserade av att äta och hur de lever, arbetar som ett naturligt pedagogiskt redskap. Många av dessa spel är också otroligt underhållande och ett sätt att döda lite tid på nätet.

Spider Game

På TastyPlay. com ger Spider Game du styra en animerad spindel som det humle runt i skogen, festa på så många insekter som möjligt som flyger igenom. Att klara varje nivå måste du göra din spindel fånga och äta angivet antal buggar i rätt tid. Spindeln styrs av både musen och knapparna pil på din dator, oavsett om det är en Mac eller PC.

Python

På MarkFennel. com finns en variant av det klassiska snake spelet där en orm slingrar sig runt skärmen och äter olika saker. Du måste styra detta orm med piltangenterna och hålla den från att krascha in i några väggar eller andra föremål är det inte tänkt att äta-som sig själv. Med varje sak som äts, växer ormen längre och svårare att manövrera runt. I Python, grafiken är mycket bättre så att ormen du styr ser helt riktiga.

Spider 3D

Vid OneMotion. com, en spindel 3D-spel kan du mata en spindel kryper runt på trottoaren. Det är ett enkelt spel men kul att spela och lämna på skrivbordet på din dator. Spindeln är en hårig, levande fågelspindel som kryper runt på skärmen letar efter fel att äta. Buggar kan skapas på trottoaren genom att klicka på skärmen eller trycka på mellanslagstangenten, vilket gör fel uppstår där muspekaren är. Du kan också klicka på spindel själv och drar den runt på skärmen. Det kommer att krypa tillbaka och äta buggar.

    Previous:nothing
    Next:Black Cobra orm information
    
    Copyright © 2011 give2all.org