välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man byter batterier elverktyg

Postad av : Jeanette Morales

Sladdlösa elektriska handverktyg är att bidra till att revolutionera den upphandlande och gör-det-själv-fält. Fler uppgifter håller på att slutföras med hjälp av batteridrivna elverktyg för att skynda på processen än någonsin tidigare. Medan kvalitet sladdlösa verktyg kan göra något med sladd och kära kan, är deras svaghet ett det typiskt kort livslängd för de flesta verktyg batterier. När det blir dags att byta verktyg batterier, finns det några faktorer du måste ta hänsyn

Du behöver:.
Gamla verktyg batteri
. Laddare.


1.
Testa dina batterier att vara säker på att de behöver bytas ut. Batteri kostnad kan nästan lika mycket som hela verktyget bytas ut. Låt batterierna svalna helt, och låta laddaren att slutföra sin hel cykel. Byt ut batteriet på verktyget, och testa att se om den har laddat. Det vanligaste symtomet på en sliten batteri är reducerad kapacitet som gör att den springa ner snabbare.
2.
Försök ladda batteriet i fråga med en annan laddare, om det finns någon. Över tid kan kretsarna i laddaren bli mindre effektiv. Laddare kostar i regel är lägre än kostnaderna för ett enda batteri. Om detta inte återuppliva batteriet, måste den bytas ut. Om den gör återuppliva batteriet beställa en ny laddare och spara lite pengar.
3.
Ring verktygets tillverkare och fråga om batteriet är under garanti. De flesta tillverkare erbjuder minst ett års garanti. Om batteriet inte omfattas av garanti, att beställa nytt från tillverkaren spara pengar under prissättning. Ge modellnummer och spänning på batteriet.
4.
uppgraderar till litium om det är tillgängligt för ditt verktyg. Be om tillverkaren bygger både litium och NiCad batterier som passar dina verktyg. Litiumbatterier laddas snabbare, bära en längre kostnad och kan laddas oftare över en längre tidsperiod. De är också lättare. Kostnaden blir högre, men det är oftast kompenseras av den längre livslängden för litiumbatterier.
5.
Köp en ny laddare att gå med din nya batterier. Det kommer att ge den bästa laddningen och förlänga livet på din nya batterier.
6.
ladda din nya batterierna helt innan du använder dem i verktyget. Förvara batterier med plast mössor på plats för att täcka den elektriska kontakterna att behålla laddningen och förlänga batteritiden.

    utvalda artiklar
      
      Copyright © 2011 give2all.org