välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man vaska guld flingor

Postad av : Valon Istrefi

Guldvaskning har varit en del av amerikansk kultur sedan Gold Rush av 1849. Sedan dess har guldvaskning vuxit till en fritidsaktivitet som alla kan delta i. Det finns även guldvaskning klubbar över hela USA. Guldvaskning flingor kräver mycket tålamod och precision

Du behöver:. .
Pan
Pincett.
Container.

Välj rätt plats


1.
Hitta en plats som är känd för att ha en massa guld. Denna information kan hittas genom att besöka webbplatser som goldpanningsites. com eller genom att gå med i en guldvaskning klubb.
2.
När du kommer till guldvaskning webbplatsen, hitta en plats där vattnet är minst 6 inches djup och där vattnet rör sig snabb nog att flytta lera och sediment nedströms. Stillastående gyttja och sediment kommer att försämra din förmåga att se botten av floden.
3.
Hittar en plats du är bekväm att arbeta i. Guldvaskning kräver en hel del på huk och böjde sig över och andra positioner som kan orsaka stelhet i kroppen. Att hitta en plats som du tycker hjälper din uthållighet under hela dagen.

Panorera guld flingor


1.
Håll guld pannan från sidorna. Oljan i dina händer och fingrar kan sätta sig på guld och orsaka guld flingor att flyta bort. Guld är tyngre än de flesta delar som kommer att hamna i pannan och du vill guld flingor att lösa till botten av pannan för att samla in dem.
2.
Fyll panorera uppåt tre- fjärdedelar av vägen med grus.
3.
Sänk pannan under vatten.
4.
Skaka pannan från sida till sida. Detta kommer att skapa en "slam" från material inuti pannan.
5.
Efter flera sida till sida skakar, flytta pannan i en cirkulär rörelse. Detta kommer att orsaka någon lättare element i pannan att stiga upp och tvätta bort.
6.
Upprepa steg 4 och 5 tills du börjar få små stenar för att stiga till toppen av pannan och flyta bort.
7.
Lyft pannan ca 1 tum ur vattnet och plocka några synliga guld flingor från pannan med pincett.
8.
Sänk pannan igen och upprepar steg 4 och 5 för att visa mer guld flingor.
9.
Lyft kastrullen ur vatten igen och ta ut guld flingor med pincett igen. Placera alla guld flingor i en container.
10.
Fortsätt tills du inte kan hitta något mer guld flingor.

    
    Copyright © 2011 give2all.org