välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur du tar bort solpaneler för en orkan

Postad av : P-O Lennartsson

Naturens raseri kan utlösa förödelse och kaos på även våra mest säkra byggnader. Solpaneler i synnerhet är sårbara för skadliga väderförhållanden som orkaner, och måste avlägsnas innan stormen träffar att undvika katastrofala och kostsamma skador. Lyckligtvis solpanel tillverkare gör panelen bort tillräckligt enkelt för nästan vem som helst att utföra

Du behöver:.
Skiftnyckel
. Skruvmejsel.
Slagtålig plast soppåsar (2 per panel).
Silvertejp.


1.
Stäng av ditt hem strömmen till panelerna innan du gör något annat. Kontrollera att brytaren är låst i läge "Av", och bära isolerade handskar när du tar själva panelen.
2.
Leta reda på bultarna som håller solpanelen till fästpunkten och ångra dem med nyckel eller skruvmejsel (beroende på montering stil). Sätt bort bultar /skruvar i fickan för senare ominstallation av panelerna, men inte lyfta solpanelen fri från sin förtöjning vid denna punkt.
3.
Hitta solpanel s elkontakter ansluter panelen till huset och koppla bort dem från själva panelen. Ta bort panelen från sina förtöjningar och ställ den åt sidan.
4.
Täck solpanelen s sockel med ett dubbelt lager av soppåsar och säkra dem runt på basen med rikliga mängder silvertejp . Se till att tätningen är vattentät. Detta kommer att hålla din panel bas (ar) torka under stormen.
5.
Lagra bort panelen (s) någonstans varmt och torrt under hela stormen.

tips och varningar


  • bort solpaneler kan vara ett kostsamt, ofta farliga företag med tanke på storlek, vikt och delikatess av den genomsnittliga bostäder solpaneler. Överväga att anlita proffs för jobbet, eftersom de kommer att stå av sitt arbete.
    Previous:nothing
    Next:Skillnaden mellan en orkan varning & titta
    
    Copyright © 2011 give2all.org