välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur batterier laddas ur cellen

Postad av : Charlotte Wannberg

Batterier används i en myriad av olika elektronik idag inklusive ficklampor, klockor och miniräknare. Dessa batterier har normalt en stor elementär komponent som kallas grafit, som är det stöd som erbjuds till en minskning halv-reaktion funktion. Om dessa batterier är uppladdningsbara sorten, då de kan släppas för att återuppliva dem relativt enkelt. Det finns inte mycket på den, och för det mesta är det den logiska förfarandet skall äga när den avger ett batteri

Du behöver:.
Ficklampa eller annan anordning för batterierna.
Batterier.


1.
Sätt i batterierna i den valda enheten.
2.
Startar enheten.

3.
Låt enheten gå tills den dör. Om du använder en miniräknare, och räknaren stängs av automatiskt, sedan slå tillbaka på. Fortsätt tills det inte går att sätta på längre.
4.
Avlägsna batterierna efter att de är helt urladdade.
5.
Ladda behövs eller butik för ett senare bruk.

tips och varningar


  • batterier kan köpas från elektronik butiker, livsmedelsbutiker och verktyg butiker utbudet. Du kan också köpa batterier och förvaringskärl också. Korrekt skötsel och underhåll bör tillämpas på laddningsbara batterier för att förlänga batteriets livslängd.
  • Kassera läckande batterier eller batterier med brutna förseglingar och hus omedelbart för att undvika kemiska brännskador och andra skadliga skador.
    Previous:nothing
    Next:nackdelarna med koppartråd
    
    Copyright © 2011 give2all.org