välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

vad är teflonskikt?

Postad av : Ulf Friberg

Teflon är DuPonts varumärke för ett ämne som kallas polytetrafluoreten, en typ av plast. Det anses vara den slipperiest ämnet i världen och har ett brett spektrum av tillämpningar som beläggningsmaterial

Historia

Enligt mindfully. org var Teflon skapades av misstag av Dr Roy J. Plunkett 1938. Det skapades av polymerisation av tetrafluoreten medan fryst och under press.

Properties

De unika egenskaperna hos Teflon är vad som gör den så effektiv som beläggning. Förutom att vara extremt hal, reagerar den inte på nästan alla kemikalier.

Typer

Det finns sex generella typer av beläggningen tillgängliga från DuPont, som varierar något i komposition och egenskaper. De är Teflon PTFE, Teflon FEP, Teflon PFA, Tefzel ETFE, Teflon ett lager och Teflon torrt smörjmedel.

Program

Teflon används som beläggning för köksredskap, telekablar, industriella rörledningar och tyger. Det kan också pälsen nästan alla typer av metall och används för mekaniska komponenter som behöver låg friktion.

Coating

teflonbeläggning processen varierar men i allmänhet innebär att tillämpa en spray kappa av teflon, bota det genom bakning, och upprepa processen med annan päls.

    Previous:nothing
    Next:utrotningshotade djur i gräsmarker
    
    Copyright ©2011