välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man kan gå en lokal grupp naturvård

Postad av : Ulf Friberg

Som fattar beslutet att gå med i en lokal grupp naturvårdande är kanske en av de bästa beslut du kan göra. I en tid av ökad global uppvärmning och extrem miljöpåverkan, åligger det varje medborgares att göra sin del för att skydda den naturliga prakt Planet Earth för nästa generation

förbereda sig inför anslutningen ett lokalt naturvårdande Group


1.
Ställ dig frågan varför du vill gå och vad du hoppas uppnå . Detta kan hjälpa dig avgöra vilka lokalt naturvårdande grupper att gå med. Till exempel vissa organisationer fokuserar på djurlivet, medan andra fokuserar på föroreningar.
2.
Plocka lokalt naturvårdande grupp som passar dina behov. En enkel sökning på Internet är allt det ska ta. Du kan också hitta rekommendationer genom samvetsgrann vänner och miljövänliga affärer och butiker.
3.
Ring gruppen att ta reda på när mötena äger rum och hur du kan bidra.

Bli en lokal grupp naturskyddslagen Idag


1.
ansöka om medlemskap. Detta görs vanligtvis online eller via telefon. Medlemskapet har flera fördelar, men inte alla naturvårdande grupper kräver medlemskap. Många är helt enkelt glada över att ha personer som är intresserade i sitt uppdrag och arbete.
2.
Betala din årsavgift. Inte alla lokalt naturvårdande grupper kräver medlemsavgifter, men vissa gör, och de i allmänhet lägga dessa pengar på ett bra sätt i olika miljöprojekt.
3.
Volontär din tid. Detta är den mest impotant du kan göra som medlem i gruppen. Volontärer och aktiva medlemmar är ryggraden i varje lokalt naturvårdande grupp, så volontärarbete sätt att få störst effekt.
4.
Prata med andra medlemmar och träffas ofta. Det är hur du kan bo involverade i din kommun och hur du kan hjälpa gruppen att nå sina mål. Brainstorming idéer till projekt är ett perfekt sätt att hålla din grupp aktiva, engagerade och går mot dess mål att skydda vilda djur, växter och miljön som helhet.
5.
Får feedback från gemenskapen. Vissa projekt kommer att vara mer framgångsrika än andra, och rikta din inställning att uppfylla dina mål är det bästa sättet att maximera din effektivitet.
6.
Rekrytera andra att delta. Det finns kraft i siffror: Ju fler människor involverade i naturvård, desto bättre kommer världen att

tips och varningar


  • Bli valfritt antal naturvård. grupper över hela landet eller gå med i naturskyddslagen koncernen, en ledande miljöorganisation om att skydda våra naturresurser och miljö (se Resurser nedan).
  • Innan du registrerar dig för ett online säkringsåtgärder grupp, läsa webbplatsens finstilta för att avgöra huruvida grupp delar e-postadresser med andra organisationer. Du kan hamna på ett antal e-postlistor om du inte är försiktig, vilket resulterar i ett enormt slöseri av papper.
    Previous:hur man bokar en hawaiian natur turné
    Next:nothing
    
    Copyright © 2011 give2all.org