välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur design med pressade blommor

Postad av : Valon Istrefi

Konstruera med pressade blommor är en rolig, enkel projekt som gör att du kan visa dina pressade blommor samling i ditt hem. Blommor och blad som du väljer kan tryckas i böcker eller speciella pressar blomma. Bestäm vilken typ av blommor eller blad du vill visa, baserat på färg och övergripande designen systematiken i det rum där du kommer att visa din design. Blommorna bör återspegla den stilen i rummet. Till exempel för ljusa och luftiga rum, prova att använda vit eller ljusblå prästkragar eller ormbunkar. För mörkare rum, prova att använda rosenblad eller djupt färgade blad

Du behöver:. .
Pressade blommor eller blad
Bildramen.
Duk (din färg val).
Syrefri vitt lim.
Syrafria limstift.
Sax.
Måttband eller linjal.


1.
Skär trasa för att storleken på bildramen. Om din ram har pre-tovigt, klippa tyget till storleken på mattan öppningen med en 1/4-tums marginal på alla fyra sidor. Tyg kan också kapas för att passa in i runda eller ovala ramar.
2.
Ordna pressade blommor och blad på duken utan att limma ner någonting. För bästa resultat, prova några olika design varianter tills du är nöjd med den sista pusselbiten.
3.
Placera en liten klick lim på baksidan av varje pressade blommor, se att hålla dem i samma position på duken. Limma blomman på duk, pressa lätt ner med fingrarna. Tryck inte för hårt, det kan skada blomman och orsaka lim läcker ut runt kanterna från pressning. Låt limmet torka.
4.
Ta bort skyddspapperet från bildramen och limma tyg på den, med framsidan upp med limstift. Detta kommer att hålla duken på plats. Detta steg är valfritt.
5.
Säkra stöd och trasa över bildramen och visa på bordet, skrivbord eller vägg.

Tips och varningar


  • Sätt ett torkad blomma på en vit platta, och sedan täcka den med en tydlig skylt för en romantisk middag natt.
    
    Copyright ©2011